Asus GL551JW için uygun SSD nasıl bulunur?

KillerBowls

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar.
Daha önce Türkiye'de bulup bulamayacağım konusunda sizlere danışmıştım ancak şimdi Amerika'dan sipariş verebileceğim bir fırsat oluştu. Şimdi Fotoğraflardaki gibi bir SSD yuvam var. Ve buna uyumlu SSD hangisidir? Taktığım zaman çalışır mı ? Bir sorun yaşar mıyım? Yardımcı olabilecek bilgili arkadaşlar var mı ?

4b-Wifi-980x477.jpg
Asuss.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, o benim de dikkatimi çekmişti ancak aynı bilgisayarın DS-74 modelinde 128 GB lık bir ssd mevcut 1TB lık HDD ye ek olarak.. Acaba onun için komple bir kasa mı değiştirildi yoksa farklı bir yere mi takıldı? Benim de bu kafamı karıştırıyor.

Asus Türkiye'nin bu bilgisayar hakkında bilgisi yok. Tek HDD slotunuz var,dilerseniz onu çıkartıp yerine ssd takabiliriz diyorlar. Bahsettiğiniz yuvayı bilgisayarı açarak gördüm. Ancak fotoğraftakinden daha fazla açamadım. Zorladım ancak daha fazla zorlamaya da cesaretim yoktu açıkçası. Türkiye'de bu yuvaya uygun SSD bulabilmek mümkün müdür ? Eğer varsa 120gb lık bir ssd linki paylaşabilir misiniz ? Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı