Yigit Efe Sirin
Picopat
Evet arkadaşlar bu fare hakkında düşüncelerinizi bekliyorum, ayrıca alternatif atabilirsiniz bu fareyi neden seçmemem gerektiğinin nedeniyle beraber. Teşekkürler.
İlk versiyonu derken?Ben ilk versiyonunu kullamıştım. Yan taraflarında gördüğünüz kauçuklar yapıştırılarak oturtulmuş. Bir süre sonra yerinden kayıp oynuyor. Haliyle her kullanımda elinizi yapışkana buluyor. O yüzden tavsiye etmem.
Bu sensör bana ne gibi bir eksi verir, ayrıca önerdiğiniz bir fare var mı?Sensörü aşırı alt sınıf. RGB'ye koyup, sensörden kısmışlar gibi. Alınmaz.
Her bütçe için karma çevre birimleri V3!
Merhaba. Fiyatı dalgalı ürünlerin yanına yıldız(*) koyacağım. Okuduğunuz için teşekkürler.www.technopat.net
Gladius I.İlk versiyonu derken?
Bu sensör bana ne gibi bir eksi verir, ayrıca önerdiğiniz bir fare var mı?
Bu fare de olabilir diyorsunuz yani?Gladius I.
Olabilir demiyorum, kesinlikle vardır diyorum. Aynı sorun Steelseries'in üst seviye modelinde bile vardı. Asus özünde fare üreten bir firma değil, özellikle bu tür çevre birimleri üzerine yoğunlaşmış firmaları tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır.Bu fare de olabilir diyorsunuz yani?
660₺'ye göre sensörü kötü.
Yine de kötü.Fiyatı 460 Lira.![]()
ASUS ROG Gladius II Origin 12000 DPI 6 Tuş RGB Gaming Mouse (Yedek Switch Hediyeli) - Gaming.Gen.TR
Ürünün kutu içeriğinde hediye yedek switch vardır ve orijinal renkli kutulu modelidir.www.gaming.gen.tr