Arın Yazgan Kilopat Katılım 6 Mayıs 2019 Mesajlar 30 31 Mayıs 2020 #1 GTX 1060 ekran kartına sahibim. ASUS GPU Tweak ayarlarını en ideal nasıl yapmalıyım oyun oynarken fan ayarı nasıl olmalı, yardımcı olursanız sevinirim.
GTX 1060 ekran kartına sahibim. ASUS GPU Tweak ayarlarını en ideal nasıl yapmalıyım oyun oynarken fan ayarı nasıl olmalı, yardımcı olursanız sevinirim.
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 31 Mayıs 2020 #2 Ben oyuna girerken FAN ayarını manuelden fulle çekiyorum, OC yapıcaksan MHz'da çok az(+5,+10 gibi) oynama yapabilirsin.
Ben oyuna girerken FAN ayarını manuelden fulle çekiyorum, OC yapıcaksan MHz'da çok az(+5,+10 gibi) oynama yapabilirsin.
Arın Yazgan Kilopat Katılım 6 Mayıs 2019 Mesajlar 30 31 Mayıs 2020 #3 akiyorm dedi: Ben oyuna girerken FAN ayarını manuelden fulle çekiyorum, OC yapıcaksan MHz'da çok az(+5,+10 gibi) oynama yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
akiyorm dedi: Ben oyuna girerken FAN ayarını manuelden fulle çekiyorum, OC yapıcaksan MHz'da çok az(+5,+10 gibi) oynama yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler