ASUS GTX 1080 Turbo vs MSI GTX 1080 Gaming X vs Gigabyte G1 GTX 1080

GTX 1080?

• ASUS TURBO

Oy: 0 0,0%
  • MSI GAMING X

Oy: 5 55,6%
  • GIGABYTE G1

Oy: 4 44,4%

• Oy verenlerin toplamı
    9

emirhann14

Hectopat
Selamlar arkadaşlar bilgisayara GTX 1080 almayı düşünüyorum.

Amazon'dan sipariş verip orada bulunan birileriyle getirteceğim fakat Amazon'da gigabyte çok fanlı G1 serisi 605 dolarken, MSI Gaming X serisi 640 dolar bir de Asus'un Turbo serisi var onun fiyatı ise 475 dolar ama onun tek fanı oldugundan ısınma problemi yaşayacağını düşünüyorum. Sizce aradaki farka değer mi gaming modelleri,değerse hangisi daha mantıklı ?

ASUS :Amazon.com: ASUS GeForce GTX 1080 8GB Turbo Graphic Card TURBO-GTX1080-8G: Computers & Accessories

MSI:Amazon.com: MSI Gaming GeForce GTX 1080 GAMING X+ 8G GDDR5X SLI DirectX 12 VR Ready Graphics Card: Electronics

GIGABYTE:Amazon.com: Gigabyte GeForce GTX GV-N1080G1 GAMING-8GD Video Graphics Cards: Electronics

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, üç ekran kartı arasında seçim yapmak gerekirse GIGABYTE markasının ürününü almanızı öneririm. STRIX modeli olsaydı ASUS derdim ancak TURBO modeli ısınma konusunda karşınıza ciddi sorunlar çıkarabilir. MSI modelini bana sorarsınız düşünmeyin. Eğer Amazon'dan başka bir markaya açıksanız, EVGA GTX 1080 ürününü almanız sizin için bu üçünden daha iyi olacaktır. NVIDIA ekran kartlarında EVGA'dan şaşmamak gerek :)

EVGA GTX 10XX ilk seri kartlarda ısınma sorunu yaşanabiliyor, EVGA tercih edilecekse FTW2 ve SC2 modellerini düşünülebilir.
Diğer seçenekler arasında GIGABYTE ekran kartlarında Samsung üretimi belleklerin kullanılmış olma ihtimali daha yüksek, bildiğiniz üzere Micron bellekler GTX 1070/1080'lerde daha önce sorun yaşatmıştı ve bu seri MSI kartlarında büyük oranda Micron bellekler mevcut.
Bunun dışında takip ettiğim kadarıyla MSI Gaming X biraz daha sessiz, GIGABYTE G1 Gaming biraz daha serin çalışıyor. Oyun performanslarıysa tamamen aynı diyebiliriz.
ASUS Turbo modeli soğutma tasarımı ve güç beslemesi açısından diğer kartların gerisinde kalacaktır. Diğer iki model arasından ucuz olanı seçebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı