ASUS GTX 1650 Phoenix OC ekran kartı görüntü vermiyor

Tayfur25

Kilopat
Katılım
5 Aralık 2016
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
ASUS GTX 1650 Phoenix OC satın aldım ve sistemime taktım. Güç kablosunu düzgün bir şekilde taktım ve kartı da düzgünce yerleştirdim oralarda hiçbir sıkıntı yok fakat bilgisayarı çalıştırınca ekran kartının fanı çalışıyor ve ışığı yanıyor ama görüntü monitöre gelmiyor. Ama sonradan bu ekran kartı takılı iken bilgisayarı onboard ekran kartı ile çalıştırmayı denedim ve görüntü geldi ondan sonra görüntü gelince ekran kartı kablosunu yeni aldığım karta taktım bilgisayar çalışırken ve görüntü gitmedi çalışmaya devam etti. Ekran kartını da test ettim oyunlarda vs gayet iyi çalışıyor. Driverını da yükledim. Ama sürekli bu şekilde bilgisayarı her kapattığımda kablo değiştir yeniden başlat yapamam o yüzden sizce sorunun çözümü nedir?
 
Tahminim sisteminiz önceliği dahili GPU'ya verdiği için hairici ekran kartı görüntü vermiyor başlangıçta. BIOS ayarlarını kontrol edin.
 
Tahminim sisteminiz önceliği dahili GPU'ya verdiği için hairici ekran kartı görüntü vermiyor başlangıçta. BIOS ayarlarını kontrol edin.

Önceliğini değiştirdim ama bir şey değişmedi. Bu arada şöyle bir şey fark ettim bilgisayarı normal yeni ekran kartına kablosunu takıp çalıştırınca ilk seferinde görüntü gelmiyor sonra arkadan düğmeden gücü kesip açıyorum sonraki açılışında güç kesildiği için anında F1 to run setup yeri geldiğini tahmin ediyorum ve F1e basıyorum sonrasında BIOS'a girdiğini düşündüğüm için F10 yapıp kaydettim sonra tekrar açılırken PC görüntü geldi çok ilginç ya.
 

Geri
Yukarı