ASUS GTX 750Ti Strix OC Edition Fan Çalışmama Sorunu

Ureanx

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Asus GTX750 Ti STRIX modeli kullanıyorum. Technopat g3258 sıstemının nerdeyse aynısı oyun oynamazken internette gezinirken fanlar çalışmıyor. Herhalde ekran kartı ısınıyor, kapanıyor, renkler karışıyor, kıtleniyor ama bunu sadece normal ınternette gezerken oluyor. Oyunda böyle bır sıkıntı olmuyor. Bunun çözümü var mı?

Asus GTX750 Ti STRIX modeli kullanıyorum. Technopat g3258 sıstemının nerdeyse aynısı oyun oynamazken internette gezinirken fanlar çalışmıyor. Herhalde ekran kartı ısınıyor, kapanıyor, renkler karışıyor, kıtleniyor ama bunu sadece normal ınternette gezerken oluyor. Oyunda böyle bır sıkıntı olmuyor. Bunun çözümü var mı?
Fanları ekran kartı yüksek ısıda oluduğu zaman çalıştırıyor bi hata yok

Strix modelinin fanları zaten sadece ağır yük altında çalışmaları için tasarlanmış. Kartınızda herhangi bir problem yok ama yok ben her zaman çalışsınlar istiyorum dersen de asus yazılımından fan ayarlarıyla oynayabilirsin.

Renklerin birbirine karışıp kapanması işlemciyle alakalı bir durum. Arkadaşıma da aynı şey oluyordu işlemciyi değiştirince sorun ortadan kalktı. Hiç sanmıyorum ama ekran kartı işlemciyi dar boğaz yapıyor olabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı