Asus GTX 770 ileriye dönük müdür ?

Belirttim ya, ileride artık oyunlardaki kaplamalar daha güzelleşecek ve Vram ihtiyacı artacak. Bu yüzden 3 GB Vram'li R9 280X almalısın.

Belirttim ya, ileride artık oyunlardaki kaplamalar daha güzelleşecek ve Vram ihtiyacı artacak. Bu yüzden 3 GB Vram'li R9 280X almalısın.

Hocam bu ekran kartı günümüz oyunlarını ve çıkacak oyunları ultra'da kasmadan oynatır mı ? Mesela gta 5 ultrada oynatır mı ?

The Witcher Hocam bu ekran kartı günümüz oyunlarını ve çıkacak oyunları ultra'da kasmadan oynatır mı ? Mesela gta 5 ultrada oynatır mı ?

Elbette, günümüz oyunlarını ve gelecek 2-3 sene içerisinde çıkacak oyunları ultra oynatabilir.

@Cem.şahin mükemmel bir geri dönüş. Eğer şuan kullandığın ekran kartı Gtx 770 ise değiştirme o ekran kartının ömrü daha var.

Bence de 280x 200 TL az para değil. Ama bana göre her iki kartta 2 sene zor götürür gibi 2015 grafiklere bakarsanız zorlayacak gibi ama E3 e pekte güvenmemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…