ASUS GTX 970 STRIX mi, MSİ GTX 970 GAMİNG 4G mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence eger 970 alacaksan Asus'u tercih et sessizlik açısından.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu MSI mı? Asus mu? gibi sorular bin kere soruldu.
Eminim ki daha da sorulacak.

MSI ve Asus ikisi de Tayvan lı üreticidir. Her ikisinin de soğutması gayet başarılı, oynasa oynasa arada 2-3 fps oynar. Onun için kasmaya gerek yok. Hangisinin tasarımını beğenirseniz onu alın.

Dostum coil whine MSI veya ASUS ile ilgili bir sorun değil. Performanslarıda keşke diğerini alsaydım dedirtecek kadar farketmez. Hangisi ucuzsa, veya hangisi içine sinerse onu al. Ben MSI tercih ettim, yazılımlarını beğeniyodum bu yüzden onu aldım fakat sakın ama sakın mağazada ki adamların sözüyle hareket etme, ben R9 290 satmaya çalışanı gördüm daha ucuz daha performanslı diye. Buraya konu aç herkes yardım eder zaten.

Kesinlikle verilebilecek en doğru cevap.

Kesinlikle verilebilecek en doğru cevap.

Dostum coil whine MSI veya ASUS ile ilgili bir sorun değil. Performanslarıda keşke diğerini alsaydım dedirtecek kadar farketmez. Hangisi ucuzsa, veya hangisi içine sinerse onu al. Ben MSI tercih ettim, yazılımlarını beğeniyodum bu yüzden onu aldım fakat sakın ama sakın mağazada ki adamların sözüyle hareket etme, ben R9 290 satmaya çalışanı gördüm daha ucuz daha performanslı diye. Buraya konu aç herkes yardım eder zaten.
CW sorunu PCB'yi üretenle alakalı. Nvidia sadece GPU'yu üretir ve anlaşmalı olduğu firmalara verir ve firmalar PCB'yi üretip GPU'yu üzerine montajlar. CW sorunu bobin sorunu olduğu için firmayla alakalıdır.

İkisi de alınabilir. Yok ASUS daha iyi, daha sessiz falan diyenlere bakma sen. İkiside aynı resmen. ASUS çok az bir fark ile biraz daha sessiz ama GTX 970 fanları hep açmıyor zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı