ASUS GTX1080 ekran kartı iade çıktı, değişim yaptırabilir miyim?

Alper P

Megapat
Yer
Balıkesir/Altınoluk
Daha fazla  
Meslek
PHP Geliştirici
Merhaba arkadaşlar. Garantisi bitmesine 4 ay kalan "ROG STRIX-GTX1080-A8G-Gaming" ekran kartımda görüntü verme sorunu oluşmaya başladı. PC açıkken görüntü birden gidiyordu. Ekran kartını servise yolladım bugün "ürününüz için iade süreci başlatılmıştır." yazmakta, iade/değişim raporu verilecekmiş. Ekran kartımı bulunduğum bölgedeki Vatan Bilgisayar'dan almıştım. Aldığım zaman fatura tutarı 3.100₺ idi, dolar artışından sonra fiyatlar uçtu. Şu an bu ekran kartının üretimi de yok ellerinde de yoktur.

Ben değişim istiyorum 3.100₺'yi vana verseler GTX 1080'e eş bir ekran kartı almak için üzerine 2.000₺ daha koymam gerekecek. Bu durumda bana para iadesi yapmak isterlerse nasıl davranmalıyım? Tecrübesi olan veya fikir sunacak arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar. Garantisi bitmesine 4 ay kalan "ROG STRIX-GTX1080-A8G-Gaming" ekran kartımda görüntü verme sorunu oluşmaya başladı. PC açıkken görüntü birden gidiyordu. Ekran kartını servise yolladım bugün "ürününüz için iade süreci başlatılmıştır." Yazmakta, iade/değişim raporu verilecekmiş. Ekran kartımı bulunduğum bölgedeki Vatan Bilgisayar'dan almıştım. Aldığım zaman fatura tutarı 3.100₺ idi, dolar artışından sonra fiyatlar uçtu. Şu an bu ekran kartının üretimi de yok ellerinde de yoktur.

Ben değişim istiyorum 3.100₺'yi vana verseler GTX 1080'e eş bir ekran kartı almak için üzerine 2.000₺ daha koymam gerekecek. Bu durumda bana para iadesi yapmak isterlerse nasıl davranmalıyım? Tecrübesi olan veya fikir sunacak arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Geçmiş olsun hocam gerçekten biraz üzücü.

Merhaba arkadaşlar. Garantisi bitmesine 4 ay kalan "ROG STRIX-GTX1080-A8G-Gaming" ekran kartımda görüntü verme sorunu oluşmaya başladı. PC açıkken görüntü birden gidiyordu. Ekran kartını servise yolladım bugün "ürününüz için iade süreci başlatılmıştır." Yazmakta, iade/değişim raporu verilecekmiş. Ekran kartımı bulunduğum bölgedeki Vatan Bilgisayar'dan almıştım. Aldığım zaman fatura tutarı 3.100₺ idi, dolar artışından sonra fiyatlar uçtu. Şu an bu ekran kartının üretimi de yok ellerinde de yoktur.

Yapacak bir şey yok. Fatura tutarı ne ise onu verecekler. Değişim yapılması mümkün değil. Zira artık üretimleri yok. Teknik servisten, iade yerine tamir etmelerini istediniz mi? Gerçi tamir edilemediği için iade çıkmıştır. Siz yine de sorun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı