ASUS GTX770 DirectCUII OC SLI Hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu denemeyi okumuştum. Ardından bu soruyu'da bunu için sormuştum. Mevcut kasamın güç kaynağı altta ve 3. slot kullanma güçlüğü çıkıyor. İşin içinden çıkılmaz oldu ve " SLI " yapma isteğimi tekrar düşünür oldum. Ne yapmaya karar vermek en sağlıklı olur diye ?

Elinizde ekran kartları için su soğutma blokları yoksa; kartlardan biri aşırı ısınacaktır. Kasaya 32 tane fan da taksanız, durumu değiştirmez.

O zaman " SLI " yapmaktan vazgeçip mevcut kartı satıp " Gtx780 " terfisi daha mantıklı görünür hal aldı diyebilir miyiz ?

O zaman " SLI " yapmaktan vazgeçip mevcut kartı satıp " Gtx780 " terfisi daha mantıklı görünür hal aldı diyebilir miyiz ?

GTX 770 SLI kesinlikle daha performanslı olur. Ama sürekli olarak gürültü ve ısı sorunları ile boğuşacaksınız (su soğutma hariç). Bu yüzden GTX 780 en mantıklısı.

GTX 770 SLI kesinlikle daha performanslı olur. Ama sürekli olarak gürültü ve ısı sorunları ile boğuşacaksınız (su soğutma hariç). Bu yüzden GTX 780 en mantıklısı.
Katılıyorum ve son bir çaba ile kasa içinden bir görsel ile son sorumu soruyorum. Kasanın içi bu durumda " SLI " için olanaksız değil mi ?

Aslında sorun kasayla ilgili değil. Anakartın PCIx16 slotları arasında fazla boşluk yok.
Hocam hevesim kursağımda kaldı denir ya aynen durum bu şuan kesinlikle. Sıvı soğutma blokları ülkemiz'de yok. Olsa hemen çözüme kavuşturulacak bir ufak sorun sadece , hocam artık galiba konu hakkında yapılacak bir şey kalmadı ? Tekrar teşekkürler konuya sağlam eğildin eyvallah :) " GTX 780 " tarafında farklılaştırılmış modeller gelecektir. Bekleyip o çıkacak olanlara yönelmek en doğru yön olacak. Elimdeki kartı kullanmaya bir süre daha devam. Konu kapanmıştır tekrar tekrar teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı