E eizho Hectopat Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2017 #1 Arkadaşlar merhaba. Eski ekran kartım artık ihtiyacımı karşılayamadığından yenisiyle değiştirmeye karar verdim. Ancak anakartım ASUS H110DM-D Micro-ATX. GTX 1050 çift fanlı modeli takılabilir mi ? Almayı düşündüğüm ekran kartı modeli: Asus EXPEDITION Nvidia GeForce GTX 1050 2GB OC 128Bit GDDR5 Fiyatı Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2017
Arkadaşlar merhaba. Eski ekran kartım artık ihtiyacımı karşılayamadığından yenisiyle değiştirmeye karar verdim. Ancak anakartım ASUS H110DM-D Micro-ATX. GTX 1050 çift fanlı modeli takılabilir mi ? Almayı düşündüğüm ekran kartı modeli: Asus EXPEDITION Nvidia GeForce GTX 1050 2GB OC 128Bit GDDR5 Fiyatı
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 23 Haziran 2017 #2 Altta slotta takılı bir kart var. O biraz fanlardan birinin önünü kapatır. Onun dışında rahatlıkla takabilirsiniz.
Altta slotta takılı bir kart var. O biraz fanlardan birinin önünü kapatır. Onun dışında rahatlıkla takabilirsiniz.
E eizho Hectopat Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2017 #3 Recep Baltaş dedi: Altta slotta takılı bir kart var. O biraz fanlardan birinin önünü kapatır. Onun dışında rahatlıkla takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Recep Baltaş dedi: Altta slotta takılı bir kart var. O biraz fanlardan birinin önünü kapatır. Onun dışında rahatlıkla takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.