Asus H61m-k anakarta GTX 1050ti alınır mı?

Var olan sistemime PUBG oynatacak kadar yeter mi?
126 GB SSD
ASUS H61M-K
INTEL i3 3240
8 GB RAM
500 GB HDD
Alınır ve güzel çalışır. Darboğaz yaşıyacağını da zannetmiyorum. Umarım en az 350W kadar PSU vardır. PUBG rahatlıkla oynarsın.

Son düzenleme:
PUBG optimizasyon sorunlu bir oyun haliyle işlemciniz çok güçsüz kalacaktır önerim RX 570 almanız ayarları en yükseğe alırsınız ve darboğaz olabildiğince inecektir, 1050 Tİ almak o fiyata gerçekten kazım yemektir.
Eğer güç kaynağınız bilindik 400W 80+ ise RX 570 eğer değilse GTX 1050 Tİ alabilirsiniz.

Alınır ama ben sana almanı pek önermem. Neden dersen çünkü bence GTX 1050Ti fiyatını hakeden bir ekran kartı değil. GTX1050 Ti'ye 1200 TL vereceğine git RX570 satın al. RX570 Hem daha ucuz, hem daha performanslı hemde DX12 destekliyor sen kârlı çıkarsın.

Buda benchmark testi:

Alınır ama ben sana almanı pek önermem. Neden dersen çünkü bence GTX 1050Ti fiyatını hakeden bir ekran kartı değil. GTX1050 Ti'ye 1200 TL vereceğine git RX570 satın al. RX570 Hem daha ucuz, hem daha performanslı hemde DX12 destekliyor sen kârlı çıkarsın.

Buda benchmark testi:
RX kullanan bırısı olarak o aradaki farkı görünce RX 570 daha çok güçlenmiş.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı