Alınır ve güzel çalışır. Darboğaz yaşıyacağını da zannetmiyorum. Umarım en az 350W kadar PSU vardır. PUBG rahatlıkla oynarsın.Var olan sistemime PUBG oynatacak kadar yeter mi?
126 GB SSD
ASUS H61M-K
INTEL i3 3240
8 GB RAM
500 GB HDD
RX kullanan bırısı olarak o aradaki farkı görünce RX 570 daha çok güçlenmiş.Alınır ama ben sana almanı pek önermem. Neden dersen çünkü bence GTX 1050Ti fiyatını hakeden bir ekran kartı değil. GTX1050 Ti'ye 1200 TL vereceğine git RX570 satın al. RX570 Hem daha ucuz, hem daha performanslı hemde DX12 destekliyor sen kârlı çıkarsın.
Sapphire Pulse Amd Radeon RX 570 4G 256Bit GDDR5 (DX12)PCI-E Fiyatı
Sapphire Pulse Amd Radeon RX 570 4G 256Bit GDDR5 (DX12)PCI-E en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Buda benchmark testi:
Göz ardı edilecek bir fark değil. Birisi 1050Ti alacağım dediğinde ona RX570 al diyorum, Nvidia fanboyluğu yapıp 1050Ti daha iyi diyor.RX kullanan bırısı olarak o aradaki farkı görünce RX 570 daha çok güçlenmiş.
Bi tanıdıktan bir sene garantisi kalmış ekran kartını 500 e alıcam o yüzden sordum zatenRX kullanan bırısı olarak o aradaki farkı görünce RX 570 daha çok güçlenmiş.
500 TL uygun bir fiyat ve garantisi de varmış. Kesinlikle alın. RX 570' de işlemciye yüklenen oyunlarda dargoğaz yaşarsınız zaten. O işlemcinin hakkı GTX 1050Ti.Bi tanıdıktan bir sene garantisi kalmış ekran kartını 500 e alıcam o yüzden sordum zaten
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.