Asus H81M-Plus Anakarta PCI Express 3.0 Ekran Kartı Takılır mı?

Yer
İstanbul/Kartal
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese Merhaba,

Arkadaşlar bayramdan sonra GTX 960 ya da fiyatına göre R9 380 ekran kartı almak istiyorum. Kullandığım anakart Asus H81M-Plus. Bu anakartın grafik arabirimi PCI Express 2.0 alacağım ekran kartları PCI Express 3.0 olduğu için ne gibi bir sorun çıkar ya da ne kadar performans kaybı yaşarım? Teşekkürler.

@Recep Baltaş @Ali Güngör @MF @BilgisayarKurdu @SypeR @son_goku

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir sıkıntı yada performans düşüklüğü olmaz. PCI-Express 2.0 ile 3.0 sürümleri arasında teoride olduğu kadar bir fark mevcut değil. Oynarsa 1 ya da 2 FPS oynar.

OC yapmayacaksanız H97 PC Mate anakartını tavsiye ederim. PCI Express 3.0 ve fazlasına sahip.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hocam . Konunuzu hortlatmış olacağım ama umarım kusura bakmazsınız. PCI exp. 2.0 olan anakart ile PCI exp. 3.0 olan ekran kartından görüntü alabildiniz mi ?

Merhaba hocam . Konunuzu hortlatmış olacağım ama umarım kusura bakmazsınız. PCI exp. 2.0 olan anakart ile PCI exp. 3.0 olan ekran kartından görüntü alabildiniz mi ?
Görüntü alınabileceğini yıllar önce belirtmiştim. Sorun olmaz.

Bu arada kanıt istiyorsanız, 8350 + M5A97 R2.0 + GTX 770'li sistemimi 4 yıl kadar kullandım.

Görüntü alınabileceğini yıllar önce belirtmiştim. Sorun olmaz.

Bu arada kanıt istiyorsanız, 8350 + M5A97 R2.0 + GTX 770'li sistemimi 4 yıl kadar kullandım.
Teşekkür ederim aslında bizzat çalışır sistemleri inceleyip gördüm ama emin olmak için sorduğum bilişim firmaları ısrarla o olmaz biz sana şunu verelim dedikleri için bir şüphe emin olamadım kendimden . Değerli yorumunuz için teşekkür ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…