Asus H97M-E ile uyumlu GTX 750 üzeri ekran kartı önerisi

bboyerman

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Makine Teknikeri
Selam arkadaşlar. Asus H97M-E marka anakarta sahibim ve Nvidia GT 730 ekran kartım var ama Cad-Cam yazılımlarında ve oyunlarda yetersiz kalıyor. Zaten ekran kartını satın aldıktan sonra giriş seviyesi olduğunu öğrendim, pişman oldum. Şimdi ben Nvidia GTX serisinden 750 ve üzeri modellerinden bir seçim yapacağım. Benim sorum şu: Kart üreticisi olarak anakartımın da markısı olan Asus'u seçmem ne kadar yararlı olur? Gigabyte, Msi, Zotac, Evga markalarını da seçsem değişen bir şey olmaz mı? Anakart ve ekran kartı markaları aynı olursa çok faydasını görür müyüm? Bu konuda beni aydınlatırsanız çok memnun olurum. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Asus H97M-E
Intel Core i5-4440 3.10GHz
Nvidia GeForce GT730
Kingston ValueRam 2x4 Gb 1600Mhz
Western Digital WD10EZEX 1Tb
Windows 8.1 Pro

@JaroxJamaica Sistemim bu işlemcim çok süper olmasa da işimi görüyor yetiyor bana ama ekran kartım çok zayıf kalıyor zaten pc'yi toplayalı 1 yıl olmamıştır ekran kartı değişikliği yapacağım sadece. Oyunlarda Full grafik olmasa da full'e yakın ayarlarda oynayabileyim ve cad-cam yazılımlarında kasmadan tasarım yapabileyim.

öneri ve tavsiye verecek kimse yok mu bu güzel forumda?

Arkadaşlar yok mu yardımcı olacak beni aydınlatacak biri?

niye kimse yardımcı olmuyor acaba?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı