Asus HD7790 Derecelendirmede 2.0 Alıyor

• Konuyu başlatan serifcan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 944
S

serifcan

Ziyaretçi
Vatan Bilgisayardan yeni Asus HD7790 aldım. Eve heyecanla gelip kurdum. Her şey tamam dedim. Üstelik 500W 80 Plus PSU aldım. Her neyse montajını yaptım 6 Pinlik güç girişini taktım bilgisayarı açarken Power Led'i yanıp yanıp sönmeye başladı. Ekran kartını çıkarıp ana kart üzerinden aldım problem çıkmadı. Led'i kafaya takmadım nasıl olsa kuruldu dedim fakat ne göreyim? Sonuç ortada.

x05XgY.jpg

Ekran kartı tamamen kurulu. Yani aygıt yöneticisi falan sorunsuz görüyor. Ama power düğmesinin ışığı yanıp yanıp sönüyor. Sanırım bir hata belirtiyor ve oyun grafiğinin puanı 2,0. :( Ne olduğunu anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle işletim sistemini Windows 8.1 kurun. Daha sonra

kurunuz. Sonra bir oyun açıp (arka planda Fraps açık olsun) ara sıra atadığınız tuş üstünden benchmarkı başlatın. Kart kaç FPS alıyor bir görelim.

Power Led'in yanıp yanıp sönmesine gelince ise bilgisayar uyku moduna geçmiştir. Başka bir cevabı yok yani.

Hayır. Anlamıyorsunuz bilgisayarımı şuan kullanıyorum işte size yazıyorum yani. :) Ama hata var gibi. Yanıp sönüyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı