ASUS HD7850 DirectCU II nasıldır?

Katılım
1 Aralık 2012
Mesajlar
2.653
Makaleler
6
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar benim ekran kartım Crysis 3'ü açamadığı için yeni bir ekran kartı almaya karar verdim. Pc beğendiğim ekran kartlarına pcnin güç kaynağı yetmiyordu,
ve yeni bir güç kaynağı alacaktım.

Beğendiğim ekran kartı ve yeni bir güç kaynağı toplam 867 TL ediyordu.

Beğendiğim ekran kartının linki : VATAN COMPUTER - ASUS - HD7850 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kart

Güç kaynağının linki : VATAN COMPUTER - CORSAIR - CX SER

Babam bana 867 TL verip ekran kartı ve güç kaynağı almak yerine 1600 TL daha ekleyip yeni bir pc toplayalım,dedi.

Sizce hangisini yapmak daha mantıklı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
867 TL'ye yeni sistem toplasan, daha kötü bile olabilir. Çünkü bunun HDD'si var, işlemcisi var, kasası var, RAM'i. Üstelik sen bir de biraz yüksek bir şey koymak istersin, sonra bütçeye bir bakmışsın 1000 TL'yi geçmiş. Ha derse ki baban bütçe fazla olacak. O zaman yeni sistem topla tabi. Bir sor bakalım kaç para verebilecek?
 
Kullandığın sistemi yazabilirmisin. 1600 TL daha ekleyip demişsin. Bütçen 2400 TL oluyor ise evet yeni sistem toplarsın zaten eski kasanı ve mönitörünüde kullanırsın. Yeni sistem toplasan bile yine ekran kartına ve güç kaynağına o kadar para ödiyeceksin. Alcak olduğun ekran kartının yanına ankart, işlemci ve bellekleri eklediğinde al sana yeni bir sistem. Yeni sistem toplaman daha mantıklı bütçene göre ekran kartını filan biraz daha yükselte bilirsin. Ben böyle düşünüyorum diğer arkadaşların yorum ve önerilerini bilemiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı