Aslında Fractal Design tasarım olarak güzel,beğendiğim modellerden biri,değerlendirilebilir ama onda da montaj yaptırabileceğim bir yerde satılması lazım,iç aksamın kasalar arası transferi konusunda risk alamıyorum açıkçası,ama sektörde yeni ve tecrübeli olma konusundaki fark konusunda size katılıyorum, her ne kadar modellerini beğenmesem de Corsair ve özellikle Cosmos C700M modelini çok beğendiğim Coolermaster sektörde cidden iyiler. Ama C700M de çok pahalı arkadaş, 5000 TL de sadece dursun diye kasaya vermeye acırım.Dediğim gibi Asus ve MSI bu sektörde yeniler, daha çok bu sektörde yıllardır kendini kanıtlamış marka modellere yönel derim. H500M beğenmediysen Be Quiet Dark Base Pro 900, Fractal Design Define S2 Vision ve Phanteks Evolv X bu modellere bir bak.
Belirttiğim sistem alınacak bir sistem değil halihazırda alınmış olan kullandığım bir sistem, ben bu sistemde sıvı soğutma ve kasayı değiştiriyor olacağım.9900KF ve Z390 önermem, böylesine devasa bir bütçede ölmüş bir sokete yatırımın mantıklı olmadığını düşünüyorum.
Z490 + İ7 10700K öneririm.