- Makaleler
- 2
ASUS i5 1. nesil laptop var, 8 GB RAM takmak istiyorum. 2 tane 4 GB DDR3 RAM alsam uyum sağlar mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
CPU-Z uygulamasını kurun bilgisayarınıza. Sonra Memory ve SPD sekmelerinin fotoğraflarını atın ki ona göre bir RAM önerelim.ASUS i5 1. nesil laptop var, 8 GB RAM takmak istiyorum. 2 tane 4 GB DDR3 RAM alsam uyum sağlar mı?
O laptop çok yaşlanmıştır. RAM takmak yerine yeni nesil bir Laptop'a geçin.ASUS i5 1. nesil laptop var, 8 GB RAM takmak istiyorum. 2 tane 4 GB DDR3 RAM alsam uyum sağlar mı?
O laptop çok yaşlanmıştır. RAM takmak yerine yeni nesil bir Laptop'a
O laptop çok yaşlanmıştır. RAM takmak yerine yeni nesil bir Laptop'a geçin.
İntelin 1. nesil mobil i5 ve i3 işlemcileri maksimum 8 GB ve 1066 MHz destekliyor.Elimde 4 GB DDR3 1600 MHz RAM var tek başına takınca çalışmıyor ama yanına 2 GB ekleyince çalışıyor 6144 MB olarak görüyor. Acaba 1 tane daha 4 alsam çalışır mı çalışmazmı anlayamadım.
Haa! Pardon. 1333 MHz RAM'lerden takabilirsin.Yeni laptop geçecek durumda olsam şu kadar bütçeye laptop önerir misiniz diye konu açardım. Soruma cevap vermeyeceksen niye boş yapıyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.