ASUS K401UB-FR064D alınır mı?

LegendPoro

Hectopat
Daha fazla  
Asus K Serisi K401UB-FR064D Laptop Laptop

Arkadaşlar şu linkteki laptopu almalı mıyım yoksa Lenovo 510 mu almalıyım? Onun fiyatı hem daha pahalı hem de sistemi düşük ama bu fiyatı çok iyi geldi. i7'ye göre tam benlik bir laptop ama neden bu kadar ucuz olduğunu anlayamadım. Teşhir ürünü falan da değil, garantisi de var ve ayriyeten bir sorum daha var. Sizce bu laptopu Webdenal'dan mı almalıyım yoksa Sanalmarketim'den mi almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar şu linkteki laptopu almalı mıyım yoksa Lenovo 510 mu almalıyım? Onun fiyatı hem daha pahalı hem de sistemi düşük ama bu fiyatı çok iyi geldi. i7'ye göre tam benlik bir laptop ama neden bu kadar ucuz olduğunu anlayamadım. Teşhir ürünü falan da değil, garantisi de var ve ayriyeten bir sorum daha var. Sizce bu laptopu Webdenal'dan mı almalıyım yoksa Sanalmarketim'den mi almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu cihaz 14'' ondan ucuz.

Daha dün 2.200 civarıydı. Kurdan dolayı oynama oldu galiba bu çok daha iyi. Lenovo Ideapad 510 Intel Core i5 7200U 8GB 1TB GT940MX Fiyatı

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı