Asus K52JC Nvidia Kurulum Hatası

exotica

Hectopat
Katılım
16 Mayıs 2014
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Asus k52jc model laptopa nvidia ekran kartımı kuramıyorum görmüyor.

İşletim sistemi:windows7 ultimate 32 bit.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia geforce 310 M. PC' nizde bu donanımla ilgili uyumlu aygıt bulunamadı deyip yükleme başlamıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam cevabınız için teşekkürler. Bendeki de zaten aynı setup ancak işte dediğim gibi yükleme başlamıyor. Bilgisayarınızda böyle bir donanıma rastlanmadı uyarısı veriyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam cevaplarınız için teşekkür ederim de bu sorun sistemin optimus olmasından kaynaklanıyor ona adım gibi eminim hani ekran kartım bozuk falan değil. Az çok kullandıysanız optimus sistemlerin böyle bir baş belası olayı var. Zamanında bu sorunu formattan sonra bios güncelleyerek atlatırdım ancak şimdi biosum zaten en son güncel sürümü olduğu için güncelleyemiyorum. Bir de bir soru sormak istiyorum bu sitede acaba bir kullanıcıya özel mesaj nasıl gönderiliyor? Bir türlü bulamadım da?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Özel mesaj şu an için kapalı. Aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcılarında ne görüyorsunuz?
 
Sorun çözüldü mü bilmiyorum ama öncelikle intel ekran kartını yükledin mi intel ekran kartı yüklü iken bu hatayı alıyorsan bios ayarlarını sıfırlamanı öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı