Asus K555L Gömülü Batarya ve Fn Tuşları

keremynky

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun. Laptopu alırken fazla araştırmadım fakat laptop pili gömülü ve pil ömrü ilgili problemler olur mu acaba? Bu konularda yardımınızı bekliyorum. Birde fonksiyon tuşlarındaki f7 f9 tuşlarınında hakkında yardımcı olur musunuz fotoğrafını attım.

20150102_192545-1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
FN tuşuna basıp fonksiyon tuşlarına basarsanız çalışır. F1=Uyku modu, F2=Uçak modu, F5=Parlaklık azalt, F6=Parlaklık arttır,F8=Laptupun ekranı ile harici ekran arasında geçiş yapar,F9=Touch pad'i Devre dışı bırakır yada etkinleştirir.

Benim Asus K555L Series laptopum var. Ekran Çözünürlük 1366 x 768 Olmasına rağmen ekran bana mat ve çözünürlüğü düşük geliyor. Eski laptopum lenovaydı ve 6 senelıktı asustan daha net gösteriyor. Çözünürlüğü net nasıl yapabilirim ? .arkadaşın laptopuyla aynı herhalde tuş takımı ve alt kısmı aynı gri.

Arkadaslar bende asus k555ln kulanıyorum FN'e basılı tutup F9 basınca touch pad kapanmıyor veya açılmıyor. Bunu nasıl düzeltebılırım ve bataryayı nasıl sökebilirim?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı