Asus K555L siyah ekran sorunu

dogangunn

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Dün bilgisayar WI-FI bağlanmamaya başladı görüyor ama bağlanmıyordu. Sorun giderde 2 tane hata çıkıyordu. Windows 10 işletim sistemi. Fabrika ayarlarına sıfırladım. Windows 10 tekrar yükselttim. Yeniden başlattım Asus yazısından sonra sadece ok ve okun üzerindeki yuvarlak çıkıyor siyah ekranda sonra açılmıyor öyle kalıyor. Yardım ederseniz çok iyi olur.

Birkaç kapat aç sonrası sistemin açılması lazım. Kullanıcı yorumlarını okuduğum zaman bu şekilde sorunun çözüldüğünü söyleyenler var ama sistemde tahribat varsa temiz kurulum yapmanızı öneririm.
Cevabınız için teşekkür ederim. Sorun aslında Windows 10 hatalı yükleme dedi tekrar sıfırlama ekranı geldi sıfırladım. Ama artık bilgisayarın açılış süresi çok arttı. Sanki açılmayacak gibi asus yazısından sonra siyah ekranda kalıyor sonra açılıyor. Bugün Windows 10 yükselttim ama artık sanki doğru olmamış gibi bir his var hep. Fabrika ayarlarına dönünce 8.1 yüklüyor fabrika ayarlarını Windows 10 yapamaz mıyız? Ve her şeyin doğru olduğunu anlayabileceğim bir yöntem var mı?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı