ASUS K555LN CORE İ5 alınmalı mı (tavsiye)

Batuhan Safalı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bugun almaya karar verdim internetten baktım ve şu linkdeki bilgisayarı almaya karar verdim.

www.vatanbilgisayar.com: ASUS K555LN CORE İ5 4210U 1.7GHZ-4GB RAM-1TB HDD-2GB-15.6"W8 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

Şimdi sizden bi yardım istiyorum. Bunu gördükten sonra vatan pc ye gittim ve bilgisayarı sordum adam sadece teşhir ürünü elimizde var dedi ve biraz inceledim bilgisayarı tertemiz zaten o şubesi biraz küçük merkezi değil yani onun için fazla kurcalayan olmamıştır diye düşünüyorum. Ve adam bana alacaksan 1.450 liraya alabilirsin dedi sizce ne yapmalıyım? Alın derseniz yarın ilk işim oraya gidip almak olacak.

Şimdiden sağolun :):):)

Aman ha sakın vatandan teşhir ürünü alma. Ben de bir hata yapıp aldım 3 ay önce sözde PC oraya 1 hafta önce konulmuştu. Eve geldim PC'nin 5 ay önce kullanılıp parçalarının bozulup geri verilmiş olduğunu fark ettim. Geri görürdüm kabul etmediler zorla degiştirttim. Bir daha teşhir ürünü mu asla. Ha bu arada parçayı değiştirme zahmetine bile girmeden geri koymuşlar oraya...

Aman ha sakın vatandan teşhir ürünü alma. Ben de bir hata yapıp aldım 3 ay önce sözde PC oraya 1 hafta önce konulmuştu. Eve geldim PC'nin 5 ay önce kullanılıp parçalarının bozulup geri verilmiş olduğunu fark ettim. Geri görürdüm kabul etmediler zorla degiştirttim. Bir daha teşhir ürünü mu asla. Ha bu arada parçayı değiştirme zahmetine bile girmeden geri koymuşlar oraya...

Merkezi bir vatandan mı aldın kardeş sen ?

Fazla göz önünde olan bir yer değildi bence merkezi olsa da olmasa da alma derim. X550jk modeline bir bak f/p olarak çok daha iyi

Sakın alma! Sonra kafanı duvarlara vurursun :D Asus x550jk al paran varsa 8gb olanını al bu fiyat aralığında en iyisi o şahsen ben kullanıyorum.

İşlemcisi daha aşağıda yani şöyle söyleyeyim asus k555ln de 4210u (u işlemciler daha düşük elektrik harcar performans amaçlı degiller ) varken asus x550jk da 4200h
(performans amaçlı) işlemci mevcut. Ekran kartına gelirsek k555ln de gt840m varken x550jk de gtx850m( gtx deki x ibaresi oyun amaçlı üretilmiş demek). Sen şimdi neden aynı paraya daha kötü mal almak istiyosun sende bana açıkla :D

İşlemcisi daha aşağıda yani şöyle söyleyeyim asus k555ln de 4210u (u işlemciler daha düşük elektrik harcar performans amaçlı degiller ) varken asus x550jk da 4200h
(performans amaçlı) işlemci mevcut. Ekran kartına gelirsek k555ln de gt840m varken x550jk de gtx850m( gtx deki x ibaresi oyun amaçlı üretilmiş demek). Sen şimdi neden aynı paraya daha kötü mal almak istiyosun sende bana açıkla :D

Ben bilgisayarı kartla alacam ve babamin bi takıntısı var şifresini internete vermiyor sorun o yoksa bende x serisi bişey almak istiyorum. Benim bildiğim kadarıylada media markt ve vatanda asus x serisi bi pc yok

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı