ASUS K555LN CORE İ5 alınmalı mı (tavsiye)

Bu bilgisayar benimde netten aldığım ilk şeydi otobüs biletleri hariç. Ebrardan aldım bende şuana kadar bir şey olsa olurdu :D Ama bende 2 ay önce aldım ve aynı senin baktığın pcye bakıyordum :) Şuan iyiki de almamışım diyorum güncel oyunlar artık çok hızlı gelişiyor ve çok sistem istiyorlar o bilgisayarın her şeye gücü yetmez ben ultrada oynarken sen mediumda takılırsın aynı paraya bu saçmalık oluyor.

Bu bilgisayar benimde netten aldığım ilk şeydi otobüs biletleri hariç. Ebrardan aldım bende şuana kadar bir şey olsa olurdu :D Ama bende 2 ay önce aldım ve aynı senin baktığın pcye bakıyordum :) Şuan iyiki de almamışım diyorum güncel oyunlar artık çok hızlı gelişiyor ve çok sistem istiyorlar o bilgisayarın her şeye gücü yetmez ben ultrada oynarken sen mediumda takılırsın aynı paraya bu saçmalık oluyor.

Gayet haklısın ama babam işte adam şifre vermem diye internete psikopat :LOL:

Sen bayansan ki öle profilin oyun oynamazsın farcry pes felan düsünemiyorum :D Git babanla al o pcyi sana fazlasıyla yeter sims4 ü rahat açar o bilgisayar :D

Sen bayansan ki öle profilin oyun oynamazsın farcry pes felan düsünemiyorum :D Git babanla al o pcyi sana fazlasıyla yeter sims4 ü rahat açar o bilgisayar :D

Ya benim bilgisayarla fazla alakam yok :) Zaten üni için alıyorum autocad uygulaması için alcam bide arada lol atarım öyle yeni çıkan oyunlarda gözüm yok :D:D

Gerçekten bir bayan olarak lolmu oynuyosun :D Nefret ediyorum o oyundan bizim salaklar o oyundan üniyi uzattılar :mad: Ayrıca hangi şehirdesin babamın kart takıntısı var diyosun Ankara veya İstanbul'daysan gidip magazadan alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı