Asus K555UB Kısa İncelemesi

Öncelikle bilgisayarın ana özelliklerinden görünüşünden ve klavyesinden bahsedelim. Bilgisayarın temel bileşenlerinden olan işlemcisi İntel Core i5 6200U overclock ile 2.8 GHz'ye kadar çıkabilen bir cihaz. Bilgisayarın sağ tarafında bir DVD okuyucu yazıcısı var. Stok olarak 4GB RAM ile geliyor ancak ben sipariş verdiğim site tarafından bilgisayara monte edilmiş 8GB RAM ile aldım. 1TB HDD bulunuyor ve hoparlörlerinin de güçlü ses verdiğini söyleyebilirim. Bataryası pek tatmin etmiyor ama idare eder derecede. Gelelim performansa şimdiye kadar oynadığım CS:GO oyununda bürün seçeneklerin hepsi en yüksekte olduğu halde 55 60 FPS'in altına inmedi. Günlük işlerde bilgisayar çok iyi diyebilirim. Genel olarak ekran kartı güzel iş çıkartıyor. Ancak pile takılı değilken oyunlarda performansı 30 40 FPS'e kadar düşebiliyor. Ayrıca HDD'den yüksek olmasa da ufak ufak cızırtılar geliyor bu modelde sanırım böyle bir hata söz konusu ama ben pek dert etmedim açıkçası çünkü pek fazla duyulmuyor. Simsiyah bir klavye tuş takımının altındaki çelik görüntüsü benim çok hoşuma gitti açıkçası. Bana gelen modelde touchpadin sağ alt tarafı biraz üstte duruyor ancak buda benim için problem değil. Sanırım PC'nin daha yeni olmasından kaynaklı ki bilgisayar hiç ısınmıyor diyebilirim şimdiye kadar sadece 1 kere ısındığını hissettim o da wasd tuşlarının olduğu yerde elim çok uzun süre kaldı diyedir muhtemelen. Bilgisayar çalışırken tuş takımlarının altından hafif soğuk bir esinti geliyor bu özellik de gayet güzel bence Güç ve HDD ışıkları bilgisayarın sağ tarafında konumlandırılmış. 3 adet USB portu bulunuyor + HDMI, ethernet, kulaklık SD kart girişi var. İsterseniz eksilerini yazayım;
Eksileri;
HDD'den düşük de olsa ses geliyor (cızırtı).
Bilgisayar size ilk geldiğinde freeDos olarak geliyor çoğu sitede.
Batarya süresi tatmin edici değil.
Ekranın arkasında bulunan çelik kasa parmak izi tutuyor.
Benim şimdilik söyleyeceklerim bu kadar merak ettiğiniz şeyler varsa bu konu altına yazarsanız elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun ancak overclock ile değil turbo boost iledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…