melih ovec
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar.
Merhabalar. Benim laptopda asus k555U arkadaşın ki ile aynı özellikte.
ASUS K555UB-XO066T 15.6/i5-6200U/8GB/1TB/WIN10 NOTEBOOK - Teknosa
Intel Core i5-6200U
NVIDIA GeForce 940M 2GB
12 GB DDR3 ram
Benim şöyle bir sorunum var: mac os x el capitan yüklemesi yapmak istedim, boot ekranı geldi apple logosunu geçtim, dil seçiminden sonra kurulacak HDD alanlarını seçmeye geldim ki HDD hiçbir şekilde gözükmüyor sadece usb bellek gözüküyordu. Tabi kurulumdan önce HDD de Apple uyumlu alan açmıştım Paragon Partition Manager™ 14 ile. Ama hiç bir şekilde hdd ye yükleme yapamadım bu sorunu nasıl aşabilirim lütfen yardım edin.
Bir başka konu da ben mountain lion sürümünü satın aldım, onu hackintosh gibi kurabiliyormuyuz. Etrafımda mac kullanan yok.
Son olarak optimus ne demek, benim kartım optimus mudur ? NVIDIA GeForce 940M
Kurulabilir. Cihaz Optimus ise harici grafik kartını kullanamazsın. HD520 Entegre Intel Grafik kartını kullanabilirsin. Cihaz Intel Wi-Fi kullanıyorsa Bunu OS X desteklemiyor. Bunun için de USB Wi-Fi adaptör ya da PCI-e Wi-Fi kartını değiştirmek zorundasın. Sonuç olarak 100% uyumlu Hackintosh yok, hatırlatayım.
Merhabalar. Benim laptopda asus k555U arkadaşın ki ile aynı özellikte.
ASUS K555UB-XO066T 15.6/i5-6200U/8GB/1TB/WIN10 NOTEBOOK - Teknosa
Intel Core i5-6200U
NVIDIA GeForce 940M 2GB
12 GB DDR3 ram
Benim şöyle bir sorunum var: mac os x el capitan yüklemesi yapmak istedim, boot ekranı geldi apple logosunu geçtim, dil seçiminden sonra kurulacak HDD alanlarını seçmeye geldim ki HDD hiçbir şekilde gözükmüyor sadece usb bellek gözüküyordu. Tabi kurulumdan önce HDD de Apple uyumlu alan açmıştım Paragon Partition Manager™ 14 ile. Ama hiç bir şekilde hdd ye yükleme yapamadım bu sorunu nasıl aşabilirim lütfen yardım edin.
Bir başka konu da ben mountain lion sürümünü satın aldım, onu hackintosh gibi kurabiliyormuyuz. Etrafımda mac kullanan yok.
Son olarak optimus ne demek, benim kartım optimus mudur ? NVIDIA GeForce 940M