Asus K556UQ FPS sorunu

Tam o düşüş kısmında üstteki tüm değerler (CPU, CPU Packages, CPU Cores, iki çekirdek de, PCH Diyot) değerleri 74 dereceydi. Resimleyemedim hızlıca 68'e düştü fakat görebilmiştim.

Öncelikle herkese iyi akşamlar.Benim Asus K556UQ modeli dizüstü bilgisayarımda 12GB RAM, 2GB GT940MX GPU, i5 7200U 3.1 GHZ işlemci var. Bu değerlerin çok rahat karşılayabildiği oyunları, genellikle 3 FPS'de oynuyorum. Devamlı olarak 300 gibi yüksek bir FPS değerinden 3'e kadar düşüyor. Bunun nedenini bilen var mıdır? (Isınmıyor. Disk kullanımı genelde %1-10 arasında, CPU %30-40, RAM%35-40 civarlarında oluyor hep. Sürücülerim de güncelli. Bunlara rağmen oluyor bu sıkıntı.) Tekrarlar iyi akşamlar.

Çözümü olan yok mudur ya, oyun oynayamıyorum bir bakın lütfen.
Sana cevap yazabilmek için kayıt oldum bende de aynı sorun vardı sıcaklık falan değil driver kaynaklı ilk olarak windows update devre dışı bırak hizmetlerden sonra nvidia sürücülerini kaldır reset at siteden indir yükle chipset driverıda asusun kendi sitesinden indir kur sıkıntısı kalmıycaktır en azından ben böyle çözdüm ama dikkat etmen gereken yüklemeden önce nvidia nın tamamen silindiğinden emin ol windows update yüklüyor sildiğinde. İnşallah yardımcı olurum.

Sana cevap yazabilmek için kayıt oldum bende de aynı sorun vardı sıcaklık falan değil driver kaynaklı ilk olarak windows update devre dışı bırak hizmetlerden sonra nvidia sürücülerini kaldır reset at siteden indir yükle chipset driverıda asusun kendi sitesinden indir kur sıkıntısı kalmıycaktır en azından ben böyle çözdüm ama dikkat etmen gereken yüklemeden önce nvidia nın tamamen silindiğinden emin ol windows update yüklüyor sildiğinde. İnşallah yardımcı olurum.
Deneyip yazacağım yarın gün içersinde.

İşe yaramaz bu çözüm. Boşuna yazmışsınız..

O kadar insan yorum yazmış, arkadaş bir kişi de mi çıkıp sormamış hangi oyunda sorun yaşadığını?

Hangi oyun, CS:GO falan mı?

O kadar insan yorum yazmış, arkadaş bir kişi de mi çıkıp sormamış hangi oyunda sorun yaşadığını?

Aynı bilgisayarı bende kullanıyorum aynı olay bende de vardı. LOL 200 FPS den 3 FPS düşüyordu. Yapınca düzeldi boş yorum atmaya gerek yok denemediğim bi çözüm değil.

Her oyunda oluyor ya. Minecraft'da bile oluyor siz düşünün.

İmzamdaki konuyu ayrıntılı bir şekilde okumanızı tavsiye ederim.
Sıcaklık 70 derece iken o düşüşü yaşıyorum ama. :(

Denedim fakat intelin son sürücüsünü yükleyemiyorum. Bir hata veriyor. Ve yükletmiyor

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı