Asus K55VJ Mac Os X Mavericks Kurulum Sonrası Problemler

zımbırtı

Hectopat
Merhaba

Asus K55VJ bilgisayarıma forumda bahsedilen raw uzantılı mavericks ile kurulum yaptım. Kurulum yaparken intel kextleri silmek zorunda kaldım. Sistemimde nvidia gt 635m ekran kartı var, ancak araştırdığıma göre 635m'i kullanma imkanım yok, varsa da bilmiyorum.

1.Sorunum : Mac özelliklerinde ekran kartını Intel HD 4000 (64mb) olarak görüyor, ancak özellikle safari de ve geçişlerde ekranda siyahlıklar ve ani donmalar oluyor. Forumdaki ve başka sitelerde bulduğum İntel hd 4000 kextler'ini yüklediğimde ekran siyaha dönüyor ve bir daha gelmiyor. Bunun bir çözümü var mıdır?

2. Sorunum : Osx86 sitesinde bulduğum alc270 kext'i çalışmadı, başka da bulamadım. Bu ses kartını tanıtma imkanım var mı ?

Tanınmayan aygıtlar sırasıyla;

• Ses Bağdaştırıcı Realtek ALC270 @ Intel Panther Point PCH - High Definition Audio Controller
  • Ağ Bağdaştırıcısı Qualcomm Atheros AR9485WB-EG Wireless Network Adapter
  • Ekran Kartı Nvidia Geforce Gt 635M

Yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediklerinizi denedim ancak yine bir sonuç alamadım malesef. Asus 'un bu modelleri sanırım mac için pek uyumlu değiller.

Teşekkür ederim Recep Bey yardımlarınız için.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı