Asus Kb 555 UB nasıldır?

Biraz daha bütçe artırılıp bunu alınmasını tavsiye ederim ASUS X550VX-XX147D Intel Core i7 6700HQ 2.6GHz 4GB 1TB 15.6" Fiyatı .

Bütçem 1800 tldi saten biraz daha zorlayıp en fazla 2400 yapabildim tam olarak demek istediğim elinde bu leptop dan olan varsa biraz performans ve kullanış açısından tanıtırsa bende ona göre düşünüp alacağım her hangi bi leptop önerisi istemiyorum. Yinede öneriniz icin teşekkürler fiyatına göre güzel bir leptop bir yere not aldım :)

Arkadaşlar yarin sipariş vereceğim lütfen kullan biri varsa fikir versin elimde patlamaz demi.

Bütçem 1800 tldi saten biraz daha zorlayıp en fazla 2400 yapabildim tam olarak demek istediğim elinde bu leptop dan olan varsa biraz performans ve kullanış açısından tanıtırsa bende ona göre düşünüp alacağım her hangi bi leptop önerisi istemiyorum. Yinede öneriniz icin teşekkürler fiyatına göre güzel bir leptop bir yere not aldım :)

Arkadaşlar yarin sipariş vereceğim lütfen kullan biri varsa fikir versin elimde patlamaz demi.

Dostum bende var aynisi fakat ben bu fiyata anlam veremedim 3000 lira nedir ben 1750 ye aldim 4gb ram olan modelini. Gayet memnunum bu arada

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı