ASUS X542UR laptop BIOS güncellemesi yapmak istiyorum aldığımdan belli hiç yapmadım ve nasıl yapacağımı da bilmiyorum. İnternet biraz araştırdım kısa buldum ASUS'un kendi sitesinde mevcuttur. Nasıl BIOS güncelleyebilirim? İyi günler.
Dosyayı çalıştırıp adımları takip etmeniz yeterli. Genelde dosya, EFI bölümüne BIOS güncelleme aracını yazar. Sistem de bir sonraki açılışta bu dosyalarla güncellemeyi başlatır.
ASUS X542UR laptop BIOS güncellemesi yapmak istiyorum aldığımdan belli hiç yapmadım ve nasıl yapacağımı da bilmiyorum. İnternet biraz araştırdım kısa buldum ASUS'un kendi sitesinde mevcuttur. Nasıl BIOS güncelleyebilirim? İyi günler.
ASUS X542ur laptop BIOS güncellemesi yapmak istiyorum aldığımdan belli hiç yapmadım ve nasıl yapacağımı da bilmiyorum. İnternet biraz araştırdım kısa buldum ASUS'un kendi sitesinde mevcuttur. Nasıl BIOS güncelleyebilirim? İyi günler.
Hocam galiba bu exe dosyası.
Not: Ve exe dosyaları kolay bir yükleme yapar ama.
Yanlış model BIOS'u yüklediğinde bilgisayara elveda edersin.
Ya da servise götürmen gerekir.
Dosyayı çalıştırıp adımları takip etmeniz yeterli. Genelde dosya, EFI bölümüne BIOS güncelleme aracını yazar. Sistem de bir sonraki açılışta bu dosyalarla güncellemeyi başlatır.