ASUS laptopa kurulumda disk gözükmediği için Windows 11 kurulamıyor

etip3d

Femtopat
Daha fazla  
O zaman Slayer r9t 5070 Ti cihaza yönelebilirsiniz, GameGaraj istemiyorsanız HP Omen Max 5070 cihaza yönelin. İleride çıkacak AAA oyunlara 8 GB VRAM yetmeyebilir maalesef, 3-4 yıl daha ömrü kaldığını sanmıyorum 2K için (1080p çözünürlükte belki kurtarır, bilemiyorum.) Şu anki Indiana Jones gibi VRAM'e abanan oyunlarda 8 GB VRAM ile 1920x1200 çözünürlükte bile VRAM hatası yiyen tanıdıklarım var (grafik ayarları da etkili tabii ki bu durumlar için)

Hocam ASUS'u aldım. Şu an Windows 11 kurmaya çalışıyorum. Windows SSD'yi görmüyor kuramıyorum. Altta şöyle hata veriyor:
"Kurulum, USB veya ıeee 1394 bağlantı noktası üzerinden bağlanan disklerin yapılandırmasını veya bu disklere ıeee 1394 desteklemiyor."
Yardım edebilir misiniz?
8 GB'lık SanDisk'e kurdum Rufus ile. GPT'yi seçtim dosya sistemi olarak. ChatGPT GPT+UEFI seçmemi ve BIOS'tan CSM'yi kapamamı söyledi.

Intel işlemcili ise bunu deneyin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Intel işlemcili ise bunu deneyin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Intel sitesinden ZIP dosyalarını kaldırmış. Sadece EXE var.

BIOS'tan VMD ve Secure Boot kapat. Daha sonra diskpart ile kontrol et. Sorunun devam ediyorsa RST indir.

VMD önemli bir teknoloji diyor video. Nasıl bir fark yaratır acaba kapasam?

Kapatıp açınca mavi ekran geliyormuş genelde. Windows SSD'yi bulamıyormuş.

Ekteki konuda ZIP linki bulunuyor.

Son düzenleme:
Ekteki konuda ZIP linki bulunuyor.
i714650hx işlemciye bunu indirsem olur mu Intel® Rapid Storage Technology Driver Installation Software with Intel® Optane™ Memory (12th to 15th Gen Platforms)

Dene hocam olur bence yoksa sadece bunu bırakmazlardı diye düşünüyorum.

Bir türlü çıkaramadım EXE'nin içinden dosyaları hocam. Kafayı yemek üzereyim. 7-ZIP'le olmuyor WinRAR'la olmuyor terminalden dene demişler nette sağ tık basıyorum terminal ile aç çıkmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı