Asus M5A97 1605 BIOS sürümüne güncellemeli miyim?

• Konuyu başlatan pusat57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 2.862
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk biçimlendir yapman lazım değil mi ? Bir tek bios dosyasını at flasha.

ASUS M5A97 R2.0'a sahipsiniz. Benim sistemimde de aynısı var. Siz yanlış anakartın BIOS'unu indiriyorsunuz. M5A97'nin farklı M5A97 R2.0'nin farklı. Bu anakartın son BIOS sürümü 2501 dir ve bu bir .CAP dosyasıdır. Güncel BIOS dosyasına buradan ulaşabilirsiniz:

M5A97-R20-ASUS-2501.zip

Bak @linux.gemini tespiti yaptı. :D Bende diyorum ben mi yanlış yere bakıyorum. Yanlış yere bakıyorsunuz. Senin son sürüm 2501 adlı sürüm.

ASUS M5A97 R2.0'a sahipsiniz. Benim sistemimde de aynısı var. Siz yanlış anakartın BIOS'unu indiriyorsunuz. M5A97'nin farklı M5A97 R2.0'nin farklı. Bu anakartın son BIOS sürümü 2501 dir ve bu bir .CAP dosyasıdır. Güncel BIOS dosyasına buradan ulaşabilirsiniz:

M5A97-R20-ASUS-2501.zip
Verdiğiniz linki indirdim. Doğru söylüyorsunuz ama sitede M5A97 ve M5A97 L.E vardı. Benim ki de L.E olmayan model olduğu için onu indirdim. Buda bir yanlışı düzeltti ama sonuç olarak dosya çıkmıyor. :D

Çıkarma dosyayı Winrar şeklinde at flasha ilk biçimlendir öyle at olacaktır.

ASUS M5A97'nin son çıkan BIOS sürümü 1605'dir ve ben yıllardır kullanıyorum bu anakart ve bu BIOS'u.
Ancak sonradan çıkan R2.0 modelindeki BIOS yazılımları farklı, arkadaşın da dediği gibi 1605 değil, R2.0 için üretilmiş 2501 BIOS sürümünü indirmen gerekiyor.

BIOS güncelleme işlemi hakkında bilgin yoksa yardımcı olabilirim, ayrıca birçok rehber videosu hazırlandı Technoapt tarafından, eminim işine yarayacak bir şey vardır...

ASUS M5A97'nin son çıkan BIOS sürümü 1605'dir ve ben yıllardır kullanıyorum bu anakart ve bu BIOS'u.
Ancak sonradan çıkan R2.0 modelindeki BIOS yazılımları farklı, arkadaşın da dediği gibi 1605 değil, R2.0 için üretilmiş 2501 BIOS sürümünü indirmen gerekiyor.

BIOS güncelleme işlemi hakkında bilgin yoksa yardımcı olabilirim, ayrıca birçok rehber videosu hazırlandı Technoapt tarafından, eminim işine yarayacak bir şey vardır...

Pusat o işi halletti. Ben söyledim. Şimdi Zip'ten çıkarma sorunu var. Onun için ayrı konu açtı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı