En ucuz AMD FX-8300 Sekiz Çekirdek 3.30 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD FX-8300 Sekiz Çekirdek 3.30 GHz İşlemci özelliklerini incele, 1.179,56 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Araştırdım FX8350 FX8300'e ortalama 20 FPS kadar fark atıyor.
www.gittigidiyor.com
Araştırdım FX8350 FX8300'e ortalama 20 FPS kadar fark atıyor.
Teşekkür ederim evet fx8350 alacaktım fakat pc hata vermeye başladı benimde işlerim aksadığı için şimdi satışa çıkarmayı üzerine ekleyerek dizüstü almayı düşünüyorum.
Ayrıntı eklemeyi unutmuşum yazılımcıyım gerektiğinde grafik yapıyorum ve bu PC de deathstring tarzı oynuyorum.
Teşekkür ederim evet FX8350 alacaktım fakat PC hata vermeye başladı benim de işlerim aksadığı için şimdi satışa çıkarmayı üzerine ekleyerek dizüstü almayı düşünüyorum.