Asus Matrix Platinum HD7970 stoklarda yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2011-2012 arası çıkan kartlar ile 2012-2013 arası çıkan kartlar arasında bir ton farklılık düzeyi var.

Mimari farkı.

Güç tüketimi.

Çalışama hızları.

Güncelleme destekleri.

Oyuna uyumluluk.

Fark ediyorsan artık bütün oyunlar Directx 11 olarak geliyor. Ama bunları en iyi, en ultra ayarlarda oynatacak hangi kartlar var?

GTX 690.

HD 7990.

GTX TİTAN.

ARES II.

Ama yeni kartlar daha uyumlu hale getirilerek daha ultra ayarlarda oynayabileceğiz.

Mesela GTX 780 ( TİTAN LE ) GTX 690 gücünde olacak deniyor.

Mesela GTX 770, GTX 680 gücünde olacak deniyor.

Ayrıca fiyatları da GTX 6XX serisinin çıkış fiyatlarıyla aynı olacak.

Hangisine para yatırırsın?

Tabiki yeni nesillere ama şöyle birşey var ben üniversite sınavına girdim ve ondan önce 1 saat bile oturmadım bilgisayarın başına. Şuanda ekran kartım eski olduğundan Crysis 3 gibi oyunları oynayamıyorum. Sınavdan sonra bile asla açmasım bilgisyarımı. Alacağım ekran kartıyla bilgisayarımı gideceğim üniversiteye götüreceğim oradada yeni oyunları oynamak istiyorum.

Sen bana bunu desene.

Üniversiteye gideceksen kesinlikle dizüstü almalısın.

Benim kuzenim üniversiteye gidiyor ve her zaman üniversiteye dizüstü bilgisayarını götürüyor. Ayrıca oraya götürmek zorundasın. Dizüstü bilgisayarın olmazsa devlet sana geri ödemek şartı ile bir dizüstü verir. Tabii sen istersen. Orada sana programlarla çizimler yaptırıyorlar. Ama bu başka bölümde senin seçtiğin bölümde farklı.

Masaüstü bilgisayarını hiç bir yere götüremezsin arkadaşlarının evine gideceksin ama oyun oynayacaksın. Masaüstü bilgisayarını nasıl götüreceksin.

Tabii hangi bölüm istiyorsun?

Haklısın değerli üstadım ben onuda götürüp yanınada bir dizüstü alma niyetindeyim. Sınavım iyi geçti ve bana bir hediye alacaklar ve henüz ben bu hakkımı kullanmadım . Değerli üstadım ben müzisyenim 7 yaşından konservatuarda çalışıyorum bu yıl sanat lisesini bitiriyorum ve üniversitelerin yetenek sınavlarına hazırlanıyorum branşım viola . Küçük yaslardan oyun ve pc hastalığı var bende bu yüzden uzun zamandır ne oyun ne de pc yüzü görmediğimden ekran kartı şart oldu 1 kaç hafta çıkmayı düşünmüyorum odadan ve evden .

- - - Güncellendi - - -

Okula götürebileceğim pratik iPad 3 ve Iphone 5'im var .

Evi arabayı sattırır âlim Allah .

- - - Güncellendi - - -

Alternatif bu kart nasıl;

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-zt-60303-10p-gtx670-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61213

Bence sana tekrar tavsiyem dizüstü olacaktır. Masaüstü sana üniversitede gerçekten başına bela olur. Ev taşırsın, arkadaşlarına gidersin, zaten okula iPad 3 götürürsün.

Dediğim gibi bütçeni belirt sana dizüstü bilgisayar tavsiyesi yapalım. Arkadaşlarla dizüstü gamepad veya başka yollardan ya da LAN üzerinden oyun oynamak gerçekten zevkli.

Tabii masaüstünde kararlıysan:

Ayrıca ZOTAC GTX 670 alacağına aynı fiyata Netsiparis.com'da ZOTAC GTX 680 satılıyor.

Senin fikrin nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok teşekkür ederim değerli üstadım her yönüyle çok haklısın dediğin gibi yapacağım. Masaüstü evde kalacak tatillere geldiğimde artık başında oturacağım muhtemelen. Bayağı yüksek olur bütçem. Bari gitmeden oynayayım şu yeni çıkan oyunları . Değerli Abi'm gerçekten çok makbule geçti şu benim masaüstüne ekran kartı olayını nasıl çözelim ne almamı önerirsin? Yeni nesil kartlar ne zaman çıkar? Matrix iyi mi? Bu üçünü istiyorum .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…