Yok değerli üstadım canınızın sağlığı elinize sağlık vaktinizi aldım çok teşekkür ederim. Sistem hakkında öneri veya yorumlarınız varsa mutlu olurum çok teşekkürler tekrar.
- - - Güncellendi - - -
Çok haklısın değerli üstadım elimden geldiği kadar temizliyorum bakıyorum sistemime .
arkadaşlar bu ekran kartını düşünüyorum araştırdım falan bu matrixin çıkacağı yok zaten çıkana kadar ben çoktan sınavlara gitmiş olurum sizce iyi mi bu kart? Teşekkür ederim üstatlarım.
Çok sağl değerli Abi'm biraz bilgilendirir misin beni gerek özellikleri gerek alınca ne yapmalıyım? Beni ne kadar götürür? Yeni çıkan oyunlarda sıkıntı olur mu? Teşekkür ederim ilgin için Abi'm
- - - Güncellendi - - -
Bu arada Power'ımın gücü yeter mi? Kasama sığar mı? Değerli Abi'm
- - - Güncellendi - - -
Zaten sadece Vatan Bilgidayar'da var ama stokta yok diyor ama stokta bulunduğu mağazalardan alabilirim değil mi? Vatan güvenilir zaten fiyatta uygun her türlü güvenilir değil mi?
Kart güzel bir kart. Fakat HD 7970 Matrix Platinum dedin biz sana HD 7970 Matrix Platinum bile eski en iyisi HD 8000 serisi ve GTX 700 serisi al dedikten sonra tutup ta tam tersi geriye gidip normal HD 7970 almak doğru değil bence.