Emre Bulut Hectopat Katılım 4 Kasım 2012 Mesajlar 80 2 Aralık 2012 #1 Arkadaşlar anakartın üstüne bakıyorum CPU fan girişini bulamadım. En yakın fan girişi Cha_Fan3, buyrun resim... Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2012
Arkadaşlar anakartın üstüne bakıyorum CPU fan girişini bulamadım. En yakın fan girişi Cha_Fan3, buyrun resim...
mkeshnoda Kilopat Katılım 9 Haziran 2012 Mesajlar 465 2 Aralık 2012 #2 Üstteki Kuzey köprüsünün yukarısında var. En yukarıda en ortada.
M Mehmet HAN Hectopat Katılım 24 Kasım 2012 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2012 #3 Yatay duran blok soğutucunun hemen üstün de CPU_OPT ve CPU_FAN yazıyor.
Emre Bulut Hectopat Katılım 4 Kasım 2012 Mesajlar 80 2 Aralık 2012 #4 Gördüm teşekkür ederim. Kartı elime aldım bakıyorum bakıyorum göremedim arayınca bulamassınya aynen o durum oldu. Sağolun ilgilendiğiniz için Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2012
Gördüm teşekkür ederim. Kartı elime aldım bakıyorum bakıyorum göremedim arayınca bulamassınya aynen o durum oldu. Sağolun ilgilendiğiniz için
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Aralık 2012 #5 mkeshnoda dedi: Üstteki Kuzey köprüsünün yukarısında var. En yukarıda en ortada. Genişletmek için tıkla... Burada bir düzeltme yapayım, üstteki kısım işlemciye enerji sağlayan VRM'leri soğutan kısımdır. Anakartta tek köprü mevcut, o da sağ altta üzerinde Republic of Gamers yazan kısım, Z77 yongasını soğutuyor
mkeshnoda dedi: Üstteki Kuzey köprüsünün yukarısında var. En yukarıda en ortada. Genişletmek için tıkla... Burada bir düzeltme yapayım, üstteki kısım işlemciye enerji sağlayan VRM'leri soğutan kısımdır. Anakartta tek köprü mevcut, o da sağ altta üzerinde Republic of Gamers yazan kısım, Z77 yongasını soğutuyor