Asus modemlerde ebeveyn kontrolu var mı?

sonsuzhayat

Hectopat
Merhaba. Uzun zamandır beni ve ailemizi meşgul eden, çözmeye çalıştığımız bir sorunumuz var, maalesef işin içinden çıkamadık. Sizlerden yardım rica ediyorum. Ev internetini kontrol edebileceğim, gerek erişim sağlayabileceğimiz süreyi, gerekse de istediğim sitelere girip giremeyeceğini belirleyebileceğim bir modem tavsiye eder misiniz?
Bu konu bizi o kadar yordu ki, inanın interneti kapatma noktasına geldik. Fakat uzaktan eğitim dolayısıyla canlı ders takibi gerektiğinden bunu da yapamıyoruz. Asus modemlerde ebeveyn kontrolu bulunuyormuş. Bu uygulama çalışıyor mu? Deneyimleyen oldu mu? Teşekkürler.

Kullanmadım ama ufak bir araştırma yaptım sanırım sadece belirlenen cihazların kullanım sürelerini konumlandırabiliyorsunuz.
Modeme ulaşım bilgilerim ailemde olduğu için girip detaylı inceleyemiyorum en kısa sürede bakıp geri dönüş sağlayacağım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videonun 3.05 dakikasında kontrol gözüküyor bir bakın derim dediğim gibi sadece o özellik mevcut.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı