Çözüldü ASUS monitörün sol üstünde kare var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

batınsysl

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Bugün Vatan’dan ASUS VG259QMR-L5A monitör aldım. Monitörün sol üstünde, ekte paylaştığım görseldeki gibi garip bir kare var. Kullandığım sistemi de yeni aldığım için problemin hangisinden kaynaklandığını anlayamıyorum ve bu konularda hiçbir bilgim yok. Fakat görüntü ayarlarından 280 Hz’den tekrar 300 Hz’ye çektiğimde 1 dakikalığına düzeliyor, ardından tekrar kare beliriyor. @bluerr hocam, sizce neden kaynaklı olabilir?

Dosya Ekleri

• IMG_7999.jpeg
    135 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam aynı model monitörü ben de aldım ve olayı yaşadım, konuyla ilgili bir çözüm bulabildiniz mi?

Hocam tek çözüm iade. 3 kere değiştirdiler monitörü 3'ünde de aynı problem değişim önerseler bile sakın kabul etme. Dediğim gibi tek çözüm iade. Ekstra olarak monitör tuşlarından görüntü modunu başka bir şeye çektiğinde düzeliyor olması lazım fakat her reset attığında hem mod sıfırlanıyor hem de kare tekrar beliriyor. Dediğim gibi tek çare iade.

Sanırım parlak çerçeve ayarı. Monitörün ayarlarından "parlak çerçeve" ayarını bulup kapatın.

Sanırım parlak çerçeve ayarı. Monitörün ayarlarından "parlak çerçeve" ayarını bulup kapatın.

Hocam dediğiniz ayarı aradım fakat bulamadım sanırsam yok işin ilginç kısmı attığım görseldeki sıfırlama tuşuna basınca gidiyor ama ayarlarda sıfırlamadan önceki ayarlardan farklı bir şey değişmiyor başka neden kaynaklı olabilir. Yanıtınız için teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_8003.jpeg
    262,7 KB · Görüntüleme: 16
Hocam aynı model monitörü ben de aldım ve olayı yaşadım, konuyla ilgili bir çözüm bulabildiniz mi

Dosya Ekleri

• Resim1.jpeg
    313 KB · Görüntüleme: 8
Hocam aynı model monitörü ben de aldım ve olayı yaşadım, konuyla ilgili bir çözüm bulabildiniz mi?

Hocam tek çözüm iade. 3 kere değiştirdiler monitörü 3'ünde de aynı problem değişim önerseler bile sakın kabul etme. Dediğim gibi tek çözüm iade. Ekstra olarak monitör tuşlarından görüntü modunu başka bir şeye çektiğinde düzeliyor olması lazım fakat her reset attığında hem mod sıfırlanıyor hem de kare tekrar beliriyor. Dediğim gibi tek çare iade.

Çözüm

Hocam cok teşekkür ederım. Pazartesı ılk ısım ıade etmek olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…