ASUS mu? MSI mı? Almalıyım

Holy Diver

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba technopat ailesi herkese iyi hafta sonları. 1,5 Aydır yaptığım takipler, araştırmalar sonunda 2 notebook arasında kaldım. Önümüzde ki günlerde artık 2 sinden birini alacağım. Sizden isteğim bu laptoplardan birini kullanan varsa küçük bir incelemesini(ısısından, pilinden vs) yazabilir mi? Diğer öneride bulunacak arkadaşlar da neden önerdiğini yazarsa memnun olurum. Kendi araştırmalarım sonunda MSI'ın bir süre sonra çok fazla ısındığını, Asus'un ise HDD den gelen o rahatsız edici sesinin olduğunu genellikle okudum. 2 side kendini kanıtlamış çok büyük markalar ama ben buna büyük bir ücret(bana göre) vereceğim ve uzun süre kullanmak istiyorum yani vereceğim paraya değsin istiyorum. Son olarak sormak istediğim alacağım ürünü Eksen Bilgisayardan alacağım sizce güvenli bir yer midir? Şikayetvar.com sitesindeki şikayetler genellikle ürün iadesi, ürün değişimi ile ilgili acaba aldığım cihazda bir sorun çıkarsa gerçekten sıkıntı çıkarırlar mı? Herkese şimdiden teşekkürler iyi sosyaller. Özellikle @Kaan Arslan @Neutral sizin yorumlarınızı bekliyorum.

MSI : MSI Apache GE60 2PC-496XTR Core i5-4200H 8GB 1TB 2GB Vga GTX850M 15.6'' Full HD Free DOS - Ürün Kategorileri

ASUS : ASUS N550JK-CN167D Core i7-4700HQ 8GB 1.5TB 4GB Vga GTX850M 15.6" Full HD Free Dos - Ürün Kategorileri

Ben cuma günü Ge70 2pc 460xtr modelini sipariş verdim ürün yarın elimde olacak. Ben msi derdim çünkü yazılımları ve klavyesi oyuncular için özel tasarlanmış , i5 4200h işlemci render yapmayacaksanız yeter de artar bile. Size şöyle bi tavsiyede bulunabilirim; 200 lira fazla ödeyerek hem 17.3 inch hemde sırt çantası , gaming mouse hediyeli MSI GE70 2PC-460XTR Apache Core i5-4200H 8GB 1TB GTX850M 2GB 17.3" Full HD FreeDos (Hediyeli) | sanalmarketim şu ürünü alabilirsiniz.

Biliyorum her laptop ısınır ama peki ya MSI'ın aşırı ısınma sorunu gerçekten var mı? Soğutucu kullanmaya mecbur muyum yani? Son olarak internetten değil şubeden gidip alacağım Eksen Bilgisayardan alsam bana sıkıntı çıkarırlar mı?

Uzun süredir MSI GX70 kullanıcısıyım. Bu güne dek ısınma adına cihazla ilgili hiçbir problem yaşamadım. Tabi GE serisinde kullanılan kasa farklı ancak ısınma ile ilgili problem yaşayacağınızı sanmıyorum.

Isınma problemi her laptopda olur, bu çözülebilen bir sorun değil. Çünkü kutu kadar bir alanda masaüstü gibi sıcaklık değerleri alamazsınız.

Cooler Boost teknolojisi ile ısınma sorunu yaşamazsınız diye tahmin ediyorum. En azından 50-60TL'ye bir notebook soğutucu ile sorun çözülür.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı