Holy Diver
Kilopat
Daha fazla
Merhaba technopat ailesi herkese iyi hafta sonları. 1,5 Aydır yaptığım takipler, araştırmalar sonunda 2 notebook arasında kaldım. Önümüzde ki günlerde artık 2 sinden birini alacağım. Sizden isteğim bu laptoplardan birini kullanan varsa küçük bir incelemesini(ısısından, pilinden vs) yazabilir mi? Diğer öneride bulunacak arkadaşlar da neden önerdiğini yazarsa memnun olurum. Kendi araştırmalarım sonunda MSI'ın bir süre sonra çok fazla ısındığını, Asus'un ise HDD den gelen o rahatsız edici sesinin olduğunu genellikle okudum. 2 side kendini kanıtlamış çok büyük markalar ama ben buna büyük bir ücret(bana göre) vereceğim ve uzun süre kullanmak istiyorum yani vereceğim paraya değsin istiyorum. Son olarak sormak istediğim alacağım ürünü Eksen Bilgisayardan alacağım sizce güvenli bir yer midir? Şikayetvar.com sitesindeki şikayetler genellikle ürün iadesi, ürün değişimi ile ilgili acaba aldığım cihazda bir sorun çıkarsa gerçekten sıkıntı çıkarırlar mı? Herkese şimdiden teşekkürler iyi sosyaller. Özellikle @Kaan Arslan @Neutral sizin yorumlarınızı bekliyorum.
MSI : MSI Apache GE60 2PC-496XTR Core i5-4200H 8GB 1TB 2GB Vga GTX850M 15.6'' Full HD Free DOS - Ürün Kategorileri
ASUS : ASUS N550JK-CN167D Core i7-4700HQ 8GB 1.5TB 4GB Vga GTX850M 15.6" Full HD Free Dos - Ürün Kategorileri
MSI : MSI Apache GE60 2PC-496XTR Core i5-4200H 8GB 1TB 2GB Vga GTX850M 15.6'' Full HD Free DOS - Ürün Kategorileri
ASUS : ASUS N550JK-CN167D Core i7-4700HQ 8GB 1.5TB 4GB Vga GTX850M 15.6" Full HD Free Dos - Ürün Kategorileri