Asus mu Sapphire mi?

yakari

Kilopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Mezun ama işsiz güçsüz.
Arkadaşlar ekran kartını hangi modeli alacağıma karar verdim ama aynı modelin asus ve sapphire markaları arasında kaldım. İkiside aynı özellikte aynı model sadece sapphire olanın bellek hızı 1600 asus olanın bellek hızı 1800. Tek farkları bu. Ama marka olarak hangisine güvenmeliyim. Birde 400 w istediği için güç kaynağıda alıyorum bunun için corsair 450 w ve cooler master 460 w buldum yine marka olarak hangisine güvenmeliyim sizlere danışmak istedim. Herkese teşekkürler.

Corsair olan Psu'yu alabilirsin. Ekran kartı olarakta Asus'u tercih et soğutması ve bileşenleri daha kalitelidir. Bütceni ve hangi parçaları seçtiğini belirtirsen daha iyi önerilerde bulunabiliriz.

Corsair olan Psu'yu alabilirsin. Ekran kartı olarakta Asus'u tercih et soğutması ve bileşenleri daha kalitelidir. Bütceni ve hangi parçaları seçtiğini belirtirsen daha iyi önerilerde bulunabiliriz.

Bütçem 150 lira kadar çünkü güç kaynağı da alacağım. O yüzden kısıtlı.

VATAN COMPUTER - ASUS - HD6670 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kart

VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - HD6670 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kart

Seçtiğim kartlarda bunlar.

- - - Güncellendi - - -

ASUS iyidir. Yukarıda arkaşımızın da dediği gibi eğer bütçe belirtirseniz daha iyi yardımcı oluruz.

Bütçem 150 lira kadar 160-170 olur tabiki.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı