Asus N550jv GTA5'de nasıl bir performans sağlar?

Katılım
30 Mayıs 2014
Mesajlar
275
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar kısa süre içinde almayı düşündüğüm Asus N550jv ürünü hakkında donanım hakkında pek bilgi sahibi olmadığım için bir kaç öğrenemediğim soru takıldı aklıma.

  1. Bu ürünün cn240h ve technopat'ın youtube sayfasında detaylı inceleyerek gösterdiği cn127h modeli var. Bu cn127h ürününde ram 1600mhz olarak söyleniyor. Bu cn240h'da aynı mıdır? Optik sürücüleri farklı o fazla ihtiyacım olan bişey değil.
  2. Ekran kartının kaç bit olduğunu bilemiyorum.
  3. Aslında aklıma takılan bu ürün yeni çıkması beklenilen GTA5'de nasıl bir performans sağlar?

Bu sorular hakkında bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Orta sınıf ekran kartı barındırmakta. Bence ona vereceğin paraya MSİ'nin oyun laptoplarından alırsan daha iyi performans elde edersin.
 
Ben Cn127H modelini kullanıyorum. Amaç deli gibi oyun oynamaksa, bu laptopta en uygun şey soğutma :) Onun dışında diğer seçeneklere bakmanı tavsiye edebilirim. Donanım olarak oyunda önemli olan şey ekran kartı. GT750M ekran kartı mevcut. Sayıların ortasındaki rakam ("5" gibi) yükseldikçe ekran kartı kalitesi artıyor. Eğer oyun için alıyorsan, 760m-765m-770m vs. ekran kartı olan bilgisayarlar daha iyi performans verir.
Ancak soğutma bakımından gayet iyi. Memnunum ben yani, öncesinde Macbook Pro kullanmıştım benzer bi soğutma sistemi var. Mac'de tek fandı.

Ram 1600Mhz, söylediğiniz modelde de. Sadece 8-12-16GB olarak değişiyor.

Battlefield4'te mediumda oynanabilirlik sağlanıyor rahatça. High alınca akıcılık tam sağlanamıyor. GTA5'te böyle birşey olur sanırım.

Düne kadar klavyede vs sıcaklık hissetmedim ve soğutmadan ciddi anlamda memnunum. Dünde 1 saat lol, 1 saat bf4 ardından 1 saat f1 2013 oynadım. Zalman ZN-NC2000 soğutucuyla birlikte kullanmama rağmen klavye bölgesinde ilk defa sıcaklık hissettim. Havaların ısınmasından dolayı sanırım. Evde durduğum yerde terlemeye başladım bende zaten :)

Ancak işlemci filan 70 dereceyi geçmiyor nolursa olsun bu havalarda.

Amaç multimedia ise alınabilecek iyi bilgisayarlardan biri.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı