ASUS N550JV vs MSI GE60

• Konuyu başlatan Uton
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.039
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
3
Merhabalar. Burda 2 tane Laptop var sizce hangisi daha iyi? Bu arada alacağımdan felan değil. Linkteki MSI GE60'ı aldım zaten sadece merak.

VATAN COMPUTER - ASUS - N550JV NOTEBOOK CORE

MSI GE60 2OE-252TR Intel Core i7 4700MQ 2.4GHz 16GB 1TB + 128GB SSD 15.6" Taşınabilir Bilgisayar - Bilgisayar - Hepsiburada.com

Bu arada çok çok özür diliyorum sizlerden. Konuyu yanlış yere açmışım. İnşallah ceza almam. Ayrıca konuyu lütfen uygun bölüme taşırmısınız?

Allahtan almamışsın asusu..

Konuyu uygun yere taşıdım. MSI artık dizüstü bilgisayarlarını oyuna yönelik yapıyor. MSI GE60 bu laptoplardan birine örnek. Diğer linkte verdiğiniz ASUS ise daha iş üstüne yapılmış bir laptop diyebilirim. Yani MSI'ın kullandığı soğutma ASUS'unkine göre daha gelişmiş ve daha iyi bir soğutma olacaktır. Oyunlarda sizi yarı yolda bırakmaması için.

Notebook çok lazım değilse çok çok daha yüksek bir sistem kurabilirdin masaüstüne. Tabiri caizse uçak.

Hocam bilğisayar ögrencisi oldugum için bu notebook'u üniversitede kullanacagım. Param olsa hem notebook hem masaüstü alırdım. Konuyu kilitleyebilirsiniz. Forum temiz kalsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı