ASUS N551JW Mi LENOVO Y50-70 Mi?

Zorro96

Kilopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Mesajınız için teşekkür ederim Recep Abi :). Lenovo'nun y serisi oyun oynamak için tasarlanan modellerden oluşuyor zannediyordum. Hem oyun oynamak hemde mühendislik programlarını kullanmak için bir bilgisayar arıyorum. 3800 lira üst sınır, acaba bu fiyata bir bilgisayar tavsiye edebilir misiniz? teşekkürler.

Cevabınız için teşekkür ederim, bu modeli forumda daha önce görmüştüm hatta bir ara almayı düşündüm ama maalesef bütçem kısıtlı. Sizce Asus mu yoksa Lenovo mu?

Lenovo'nun bu modelini birkaç gün önce Mediamarkt'ta görmüştüm. Hoşuma gitmişti. Asus daha sade gözüküyor, Lenovo'nun daha ağır bir görüntüsü var. Ben de arada kalırdım. :LOL:
Fırsatınız varsa ikisini de yerinde inceleyin, öyle karar verin.

Lenovo'nun bu modelini birkaç gün önce Mediamarkt'ta görmüştüm. Hoşuma gitmişti. Asus daha sade gözüküyor, Lenovo'nun daha ağır bir görüntüsü var. Ben de arada kalırdım. :LOL:
Fırsatınız varsa ikisini de yerinde inceleyin, öyle karar verin.

Anladım, bencede asus daja şık sanki. Sshd ile hdd arasında uçurum var mıdır acaba?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı