Asus N551vw-CN007T nasıldır ?

Hayır yapmadım ancak TV'de reklam verebilecek kadar büyük bir firma, sitenin güvenilir olduğu kesin. Yapan çok tanıdığım var.
Yalnız burada bakman gereken yer n11'değil. Bu PC'yi satan "Ucuzburadaa" diye bir satıcı, %100 Güvenilirlik puanı var, artık iş ona kalıyor.

Hayır yapmadım ancak TV'de reklam verebilecek kadar büyük bir firma, sitenin güvenilir olduğu kesin. Yapan çok tanıdığım var.
Yalnız burada bakman gereken yer n11'değil. Bu PC'yi satan "Ucuzburadaa" diye bir satıcı, %100 Güvenilirlik puanı var, artık iş ona kalıyor.

Şöyle bir site buldum: Asus N551VW-CN007T Notebook

Şu ana kadar bulduğum en ucuz fiyat bu. Acaba bu siteden daha önce alışveriş yaptınız mı? Sitenin güvenilirliği açısından bilginiz var mı ?

İstediğiniz herhangi bir ürünün fiyatlarını karşılaştırmanız açısından Akakçe, Cimri, Epey veya Teknofiyat gibi sitelerden faydalanabilirsiniz. Teknosa, Mediamarkt, Vatan gibi yerlerden de dönemsel indirimleri takip edebilirsiniz.
Ebrar bilgisayardan hiç alışveriş yapmadım ama duyduğum yorumlara göre güvenilir bir site. Site içi aramayla Ebrar bilgisayar hakkındaki yorumları da okumanızı öneririm.
Son olarak ASUS N551VW-CN007T donanımsal özellik olarak şu anki fiyatına göre bulabileceğiniz en iyi dizüstü bilgisayarlardan biri. Kullanmadığım için başka bir şey diyemeyeceğim.

Şöyle bir site buldum. Şu ana kadar bulduğum en ucuz fiyat bu. Acaba bu siteden daha önce alışveriş yaptınız mı? Sitenin güvenilirliği açısından bilginiz var mı ?
İstediğiniz herhangi bir ürünün fiyatlarını karşılaştırmanız açısından Akakçe, Cimri, Epey veya Teknofiyat gibi sitelerden faydalanabilirsiniz. Teknosa, Mediamarkt, Vatan gibi yerlerden de dönemsel indirimleri takip edebilirsiniz.
Ebrar bilgisayardan hiç alışveriş yapmadım ama duyduğum yorumlara göre güvenilir bir site. Site içi aramayla Ebrar bilgisayar hakkındaki yorumları da okumanızı öneririm.
Son olarak ASUS N551VW-CN007T donanımsal özellik olarak şu anki fiyatına göre bulabileceğiniz en iyi dizüstü bilgisayarlardan biri. Kullanmadığım için başka bir şey diyemeyeceğim.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Bir de çift değil tek fanı var, yazmayı unutmuşum. Yabancı incelemelerde sıcaklık değerleri normal gözüküyor ama ben pek inanamadım açıkçası.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı