ASUS N55SF BIOS nasıl güncellenir?

Yanlış okumuşum hocam Live Update bölümünde Bios update for Windows ya da Bios installer for windows yoksa böyle yapacaksınız.
Evet hocam o yok.

Yanlış okumuşum hocam Live Update bölümünde Bios update for Windows ya da Bios installer for windows yoksa böyle yapacaksınız.
Bir belleğin içine dosyayı atıp BIOS'a girmem gerekiyor demi hocam.

Evet hocam o yok.

Bir belleğin içine dosyayı atıp BIOS'a girmem gerekiyor demi hocam.
Bellek FAT32 formatlanmış olmalı ve tedbir amaçlı adında ingilizce hariç harf bulunmamalı.
sallıyorum BuğR*a falan koymayın diskin adını, içinde işaret ve boşluk içermeyen bir isim kullanın, sallıyorum "drive"

Bellek FAT32 formatlanmış olmalı ve tedbir amaçlı adında ingilizce hariç harf bulunmamalı.
sallıyorum BuğR*a falan koymayın diskin adını, içinde işaret ve boşluk içermeyen bir isim kullanın, sallıyorum "drive"
Hocam öncelikle kusura bakmayın. Başınızın etini yedim. Çok anlamıyorum bu işlerden. Sizin attığınız siteden bakarak yapıyorum. Ama hangi sürücüyü indirmem gerekiyor. Windows 10 kullanıyorum. Sanırım bunu indirmem gerek.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-02-16 145908.png
    Ekran görüntüsü 2023-02-16 145908.png
    75,1 KB · Görüntüleme: 42
Hocam öncelikle kusura bakmayın. Başınızın etini yedim. Çok anlamıyorum bu işlerden. Sizin attığınız siteden bakarak yapıyorum. Ama hangi sürücüyü indirmem gerekiyor. Windows 10 kullanıyorum. Sanırım bunu indirmem gerek.
Hocam bios sürücüleri burada değil fakat sanırım sizin cihazınız benim anlattığım şekilde güncellenmiyormuş, başka bir arkadaş baksa iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı