Asus N55SF Laptopa Masaüstü Ekran Kartı Takmak

kartalcrazyy

Kilopat
Arastirmalarim sonucunda notebooka masaustu ekran karti takilabilecegini gordum.
USB 3 0 PCI E Express 1x to 16x Extender Riser Card Adapter | eBay
Bu urun ile.

Bu da videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama burada mini PCI'dan baglamis.
Benim sorum şu olacak, benim laptopta (Asus N55SF) MXM slotu bulunmakta. Bu slota çevirici bulursam, daha yuksek bant genişligine ulasabilecegimi dusunuyorum. Sizce oluru nedir? Yardimci olursaniz, sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Masaüstü ekran kartını taktın ("M"siz) diyelim. Voltaj yetecek mi batarya ve adaptör bunu destekleyecek mi? Bunlara da dikkat etmek gerekmiyor mu?

Bu ürünlerin her makinada çalışacağına dair garanti yok, bazı makinalarda çalışıyor bazılarında hiç çalışmıyor.
Verilen videoda da bu belirtilmiş.

Güç kaynağına gelince; zaten ayrı güç kaynağı kullanılıyor. Özel durumlar hariç ayrı monitör de gerekli.

Ek olarak videodaki ürün ile linki verilen ürünler farklı, link masaüstü için.

Videodaki ürün bu: www.banggood.com: EXP GDC Beast Laptop External Independent Video Card Dock - US$49.99

Linkte üretici uyumluluk listesi yayınlamış, alacaklar ona göre alsın.

Ama yorumlar kısmını okumadan benim makina uyuyor diye de almayın, bu tip ürünler sıkıntılı çünkü.

İngilizcesi olmayanlar da google translate ile yorumlara göz atsın, yıldızlara bakıp okumadan geçmeyin çünkü 5 yıldız işaretli olan yorumlarda bende çalışmıyor diyen de var.

Önceden de bu tip konular açılmıştı: Laptop'a Oyun Amaçlı Harici Ekran Kartı Almak İstiyorum..? | Technopat Sosyal

lapato ekranından göstermiyor ? laptop ana karta bir zararı olur mu ?

benim pc asus x55c ve grfik işlemci hd4000 intel donanımsaal olarak yüskeltme imkanım malzeme listesi için yardımcı olabilirmisiniz?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı