Asus N56VZ-S4283H Windows 8 Siyah Ekran Sorunu

kasilis01

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşımın Asus N56VZ-S4283H marka bilgisayarı var. Arkadaşım oyun oynarken bilgisayar ekran kartını değil, optimusu kullanmaya çalışıyormuş. Bilgisayarı 2 gün olmuş. Şimdi bilgisayarında bir problem varmış, durumu bana şöyle izah etti.
"Masaüstü hiç gelmiyor Windows arayuzune kadar sorunsuz açıyor, oturumu açıyorum, sorunsuz arayüze geliyor, masaüstüne tikladigimda siyah ekran geliyor pc saçmalıyor ve oturumu kapatip beni arayuze atiyor. Isletim sistemim Windows 8 bu arada"

Aynı sorunu bir ara ben de yaşadım. Anladığım kadarıyla arkadaş HD4000'ü devre dışı bırakmaya çalışmış. Ben de öyle bir hata yapmıştım aynı sorunu yaşamıştım. Güvenli Mod'da açıp Temiz Kurulum seçeneğini işaretleyip bir kurulum yapmıştım. Ondan sonra düzelmişti. Zaten Temiz Kurulum da önce silip sonra yeniden yüklüyor.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı