El Capitan kurulum imajı içinde "Kurulum sonrası araçlar" klasöründe HD4000 için Config.plist dosyaları var, biliyorsun değil mi? Nasıl kullanılcağını yine aynı klasörde "beni oku" adı altında anlattım.Bir iki tane İntel HD 4000 için Kext denedim ancak sonuç alamadım
Elbette geçerli.Buradaki soruna verdiğiniz cevaba "4. Disk izinlerini ve Cacheleri onar. ( Kext Wizard kullan: http://wizards.osxla...t/download.html)" demişsiniz. Bu durum bütün Kext'ler için geçerli midir?
Hayır yapmıyor. Kext Wizard içinde ayrıca seçenek var. Biraz dikkatlice incele programı. Yeni imajda paylaştığım "easy kext pro" otomatik yapıyor.Kext Wizard ile Kext yüklerken program kendisi otomatik yapıyor mu
Bak, mesajını iki kere tekrar ediyorsun.Kext ile ilgili yardıma ihtiyacım var. Öncelikli olarak ekran dalgalandığı için İntel HD 4000 Kext'ini yüklemek istiyorum. Kext önerebilir misiniz? Ve yükleme adımlarını yazabilir misiniz?
Windows içine Paragon HFS+ for Windows® 10 - Introduction kur. Bununla OS X içine erişim sağlayabilirsin. Aurıca ekran kartı için kext yüklemek yerine imaj içinde mevcut olan Config.plist dosyalarını kullanabilirsin. Ve farklı platform ID'lerini Config içine girerek deneyebilirsin.Açılmayan sistemi açmak için bir yöntem var mı
Sayın Montezuma,
Başardım.
Şöyle ki; Clover Bootloader'i kurduktan sonra, USB / EFI içinde bulunan BOOT ve CLOVER klasörlerini HDD / EFI içindeki BOOT ve CLOVER klasörleri ile değiştirdikten sonra sistemi Yeniden Başlattım. USB'yi çıkarınca tekrar BIOS ekranına attı beni. USB'yi takıp tekrardan BOOT ekranına geldim. Clover Bootloader'i yükleyince Clover Boot Ekranında Clover Boot Options diye bir menü oluşmuştu altta Options'un yanında. Clover Boot Options menüsüne girip "Add Clover boot options for all entries" yazan yeri ENTER'ledim. USB'yi çıkardım ve Ctrl + Alt + Del yaptım ve karşımda Clover Boot ekranı.