Asus N56VZ Windows 8 Intel HD400 Sürücü Sorunu

Egemen

Kilopat
Katılım
28 Ağustos 2011
Mesajlar
8.856
Makaleler
1
Çözümler
10
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Doktor
İyi günler, şu anda 9.17.10.2884 sürümlü Intel HD Graphics driveri bilgisayarımda yüklü. DriverIdentifier'den yeni sürücü gözükmüyor fakat Intel'in sistesinde daha güncel sürümleri gördüm. İndirip yüklemeye kalktığımda şu hatayı veriyor :

yaIpTCx.jpg


Daha güncel sürücüleri yüklemem mümkün olmayacak mı ?
 
Aynı hatayı alıyorum yine maalesef. Bu sürücünün IT çalışanları için tavsiye edilen .zip versiyonunu da indirdim. Orada setup.if2 dosyası dikkatimi çekti. Not defteri ile açtığımda kurulum ile ilgili değişkenleri gördüm. Acaba bu dosya üzerinde yapacağımız bir değişikle bu hatayı almanın önüne geçip yükleyiciyi kandırabilir miyiz ?

Setup.if2 — Yandex.Disk

Ya da bu dosya http://yadi.sk/d/gnoDqC-a6j2dA

Biraz kurcaladım ama değişen bir şey olmadı gerçi. mup.xml dosyasının içinde ilgili donanım kimliğini de gördüm halbuki. Belki o yüzden engelliyordur diye sildim ama yine aynı.

- - - Güncellendi - - -

Setup'tan kuramadım ama sürücüyü elle kurmayı başardım.

Öncelikle Aygıt Yöneticisi'nden Sürücüyü Güncelleştir'e tıkladım. Sürücü yazılımını bilgisayarımda tara > Bilgisayarımdaki aygıt sürücülerinden seçmeme izin ver > Disketi var yolunu takip ettim. Arşiv dosyasından çıkarttığım klasörün içinden Graphics > igdlhc64.inf sürücüsünü seçtim ve güncellemeyi başardım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu sonu 30 ile bite işlemcilerde nedense sorun oluyor. Bende de core i5 3230m 'de sorun var idi. Sattım bilgisayarı, sonradan sattığım kişiyi de masrafa soktu.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı