Churchillkafasi
Yoctopat
Daha fazla
Merhaba, bilgisayarım ASUS N752VX Windows 10 1809 sürümünü kullanmaktayım. Sürümü 22H2 olarak güncellemek istiyorum ancak sürümü indiriyor, yüklüyor, bilgisayarı yeniden başlatıyor ve açılış ekranda takılı kalıyor bilgisayar. Kapatma tuşuna basınca bilgisayar kapanıyor. Açılınca da güncelleme başarısız oldu diyor. Sürümü indiriyor, yüklüyor bir tek yeniden başlatırken böyle bir sorunla karşılaşıyorum.
Tüm sürücüler güncel. Bilgisayarda hem C hem de D sürücülerinde çok fazla boş alan var. Sürümü direkt Microsoft siresinden indirdim ve kurdum, indirirken de antivirüs uygulamalarını devre dışı bıraktım. Hiç ellemedim. Şu anda 9 saati buldu ve bu şekilde duruyor. Bilgisayar çalışıyor, üzerindeki HDD LED'i yanıp sönüyor. Açılış ekranında kalmasının sebebi ne olabilir? Bu durum normal mi? Bilgisayar özellikleri ve ekran fotoğrafını koyuyorum.
Tüm sürücüler güncel. Bilgisayarda hem C hem de D sürücülerinde çok fazla boş alan var. Sürümü direkt Microsoft siresinden indirdim ve kurdum, indirirken de antivirüs uygulamalarını devre dışı bıraktım. Hiç ellemedim. Şu anda 9 saati buldu ve bu şekilde duruyor. Bilgisayar çalışıyor, üzerindeki HDD LED'i yanıp sönüyor. Açılış ekranında kalmasının sebebi ne olabilir? Bu durum normal mi? Bilgisayar özellikleri ve ekran fotoğrafını koyuyorum.
- 24 GB RAM
- 4 GB GeForce 950 paylaşımsız ekran kartı
- i7 6700HQ 6 nesil işlemci
- 250GB SSD
- 1TB HDD
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: